≫ 

Novak slavio sa Zvonimirom Bobanom i legendama fudbala: Isplivao snimak iz VIP lože Vemblija

Najbolji teniser sveta se opustio posle osvajanja Vimbldona i uživao je u društvu legendi i svojih prijatelja na finalu Eura

  • 52

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ispisao je istoriju svojim 20. Grend slem peharom i svojim šestim Vimbldonom. Posle meča, Novak je otišao na Vembli, gde je gledao meč u društvu svojih italijanskih prijatelja, među kojima je bio Mark Stilitano, ali i nekih fudbalskih legendi.

Na Instagramu je procurio i snimak iz VIP dela Vemblija, gde je Novak imao priliku da se opusti i da proslavi svoju titulu sa Vimbldona, ali i da se raduje uspehu Italijana na Euru, jer je pred meč rekao da će navijati za Italiju jer mu je ta zemlja draga i tu ima mnogo prijatelja.

Interesantno je da se Novak vidi i u društvu Zvonimira Bobana, legendarnog hrvatskog fudbalera, koji je sada na čelu UEFA na funkciji šefa fudbala.

Društvu je za stolom svirala i muzika, a nakon pesme "Stand by me" Novak je oduševljeno skočio i pozdravio Robija Kina, koji je bio pored njega, a usledili su i aplauzi svih drugih za stolom.

Sa Novakom je za stolom bio i legendarni italijanski trener Fabio Kapelo, a interesantno je da su svi za stolom Novaku posvetili pesmu Tine Tarner "You simply the best".

Pored Bobana i Robija Kina tu su još bili i Luis Figo, Dejvid Bekam, ali i britanski premijer Boris Džonson. Novak se tom prilikom i fotografisao sa Bekamom i Džonsonom.

Zvonimir Boban je svetskoj fudbalskoj javnosti ostao upamćen i po čuvenom snimku sa Maksimira 1990. godine, kada je na meču Dinamo - Crvena zvezda udario policajca Refika Ahmetovića, a taj čin u Hrvatskoj je herojski slavljen kao početak ustanka pred početak rata u bivšoj Jugoslaviji.

Video: Piksi ekskluzivno o Maksimiru 1990: Boban je upao u našu svlačionicu, bio sam uplašen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Вуле

    12. jul 2021 | 14:16

    Није Новак био у друштву Звонимира Бобана, већ је Звонимир Бобан био у друштву Новака Ђоковића. Слично је, али није исто.

  • Tihi

    12. jul 2021 | 14:41

    Nije bio samo Boban. Kapelo, Kin, Bekam, Boris Dzonson....crem a la crem! Kakve face se druže sa Novakom, i klanjaju mu se. Uspeh povlači sa sobom mnoge beneficije. Bravo Nole, zaslužio si sve što ti se događa 🙂🙂🙂

  • Драган Србин

    12. jul 2021 | 14:55

    Сви ти људи диве се Нолету и дошли су да то искажу и покажу. Ако гледамо Капела насмејаног после победе Но1 над италијанским тенисером,то говори о поштовању успеха и квалитету личности Новака Ђоковића.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA