≫ 

Haos u Italiji: Polugole navijačice u tangama, muškarci ih hvataju za grudi, jednog brutalno ubili

Dok su jedni bili u ekstazi, drugi su tokom proslava širom Italije izgubili živote

  • 12
Navijačice Printskrin: Twitter

Ako su Englezi pre finala Evropskog prvenstva privukli veliku pažnju zbog zabave na ulicama Londona, onda su ih Italijani definitivno pretekli kada je u pitanju slavlje posle samog meča na Vembliju!

Logično, s obzirom na to da su Azuri slavili na penale i osvojili titulu prvaka Evrope, a luda zabava viđena je u gradovima širom Italije.

Nije se znalo ko više luduje - da li muškarci kojima su litre piva tekle venama ili devojke koje su se skinule polugole. U brusu i tangama "visile" su na automobilima, a neke od niih su pokazivale i gole grudi. Jednu od njih, koja je doduše bila u masi na ramenima, grupa navijača napastvovala je tako što su je hvatali za grudi.

Takođe, na video snimku koji se pojavio na društvrenim mrežama jasno se vidi kako je jedan od navijača stradao od topovskog udarac, dok je drugog automobil udario dok je ovaj vozio skuter.

S druge strane, italijanski mediji javljaju da je u blizini Fođe jedan 42-godišnji muškarac smaknut slaveći titulu, i to tako što su egzekutori iskoristili gužvu i upucali ga sa skutera.

Nesrećni muškarac, koji inače ima kriminalni dosije, ostao je na mestu mrtav, a teže je povređen i njegov šestogodišnji nećak kog je metak slučajno pogodio kada su dve osobe ispalile nekoliko metaka.

Takođe, jedan navijač na Siciliji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, dok su drugog našli udavljenog u Veneciji i naložena je autopsija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    12. jul 2021 | 17:26

    Sve je otislo predaleko, svet je totalno poludeo, moral ljudski se totalno srozao, pitanje je dana kada ce ovaj balon da eksplodira....nema nam spasa....

  • Naj

    12. jul 2021 | 17:00

    Ceo svet je poludeo!Razumem radovanje, veselje...ali ovo ....Mislim da ce uskoro jedno veliko resetovanje!Pa opet sve od nule.Vatra, tocak...

  • Dzoni

    12. jul 2021 | 17:58

    Ova u tangama ima lepu guzu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA