≫ 

Otac Harija Megvajera povređen u stampedu na finalu: Kapiten Junajteda otkrio u kakvom je stanju

Deblji kraj je izvukao i menadžer reprezentativca Engleske

  • 1
engleska - danska Foto: Tanjug/AP

Defanzivac Engleske Hari Megvajer otkrio je da je njegov otac zadobio povrede rebara u stampedu koji se dogodio među navijačima na finalu Evropskog prvenstva na Vembliju u nedelju uveče.

Video snimci koji kruže internetom svedoče o brojnim tučama i sukobima među posetiocima utakmice uoči starta finala između Italije i Engleske, a Megvajer je u izjavi za San potvrdio da je njegov otac nastradao u incidentima.

- Da, mislim da je upao u stampedo. Čini mi se da je zadobio nekoliko povreda i da se radi o rebrima. Kao što rekoh, bilo je strašno, pričali smo i rekao mi je da je bilo užasno i da se uplašio. Ne želim više nikada da vidim tako nešto na fudbalskoj utakmici, posebno ne u velikom finalu - rekao je Megvajer.

Kapiten Mančester Junajteda

- Video sam dosta snimaka i pričao sa ocem o incidientu, kao i sa porodicom. Mislim da su najgore prošli moj tata i menadžer u celoj gužvi. Razočaran sam, nadam se da ćemo se opametiti i postarati da se više nikada ne ponovi tako nešto - zaključio je Megvajer.

Podsetimo, UEFA je u utorak popodne potvrdila da je pokrenula disciplinski postupak protiv Engleske zbog propusta u organizaciji finala Eura i da Ostrvljane očekuje ozbiljna kazna.

Video: Engleski fanovi u bristolskom pabu mahnito slave prvi gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA