Bivša Mis EURO stiže u Nemačku: Otkrila je omiljenog reprezentativca Srbije, tu je i poruka za Ivanu Knol

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Biće Marta velika podrška za Poljake

Marta Barcok Printskrin: Instagram/martabarczok.official

Na Svetskom prvenstvu u Kataru je nije bilo na tribinama, za Telegraf je tada objasnila i zbog čega, ali ovo Evropsko u Nemačkoj nema šanse da prođe bez Poljakinje Marte Barcok!

Poljaci od 15.00 časova igraju u Hamburgu protiv Holandije, u grupi su još i sa Austrijom i Francuskom, a Marta, inače bivša mis EURO 2016. godine, veruje da će njen nacionalni tim proći dalje.

- Izlazak iz grupe je apsolutni minimum koji očekujem od našeg tima. Naravno, neće biti lako jer imamo tešku grupu i neke povrede, ali verujem da će se momci izvući - rekla je Marta za Telegraf i dodala:

- Jako sam uzbuđena što se vraćam na EURO. UEFA događaji su uvek neverovatno uzbudljivi, i jedva čekam prvi meč da navijam za Poljsku. Vratiti se uživo na stadion je jednostavno uzbudljivo. Zaista mi je žao što sam propustila Svetsko prvenstvo i to veliko takmičenje, ali nije mi žao što sam propustila Katar – to jednostavno nije moje mesto. Pripremila sam i specijalnu koreografiju za ovo EP, pa pratite moj Instagram da biste je videli — biće veoma plesno!

Na pitanje kako vidi Srbiju, nema sumnje da će Martin odgovor oduševiti sve navijače Orlova.

- I srpski tim ima veoma tešku grupu, ali imate šansu da osvojite drugo mesto jer je prvo rezervisano za Englesku. Što se tiče omiljenog reprezentativca Srbije, zaista mi se sviđa Dušan Tadić, zbog načina na koji se ponaša prema fudbalu. On je jednostavno fantastičan.

Osvrnula se Marta i na to EP 2016. kada je stekla neverovatnu popularnost.

- Osvajanje titule mis EURO promenilo mi je život na mnogo načina. Postala sam prepoznatljivija, što je odlično, ali dolazi sa izazovima.Ta titula mi je otvorila neverovatne mogućnosti. Mogla samd a sarađujem sa raznim brendovima, putujem na nova mesta i upoznajem neverovatne ljude. Takođe mi je dalo platformu da podelim svoju strast prema fudbalu i inspirišem druge žene da se uključe u sport.

Dotakla se Marta i svoje koleginice u dresu Hrvatske - Ivane Knol, koja je na SP u Kataru uradila ono što je Poljakinja 2016. u Francuskoj. Takođe, dodaje Marta da joj ovoga puta popularnost i nije krajnji cilj.

- Ako steknem bilo kakvu popularnost na ovom EP, to će biti neverovatno, ali mi to uopšte nije cilj. Idem tamo da se zabavim i pogledam dobar fudbal. Ne osećam nikakav rivalitet sa Ivanom — ona ima svoj stil, a ja svoj. Između nas nema konkurencije. Želim joj sve najbolje, sjajno je videti više žena zainteresovanih za fudbal i učešće u ovakvim događajima.

Za kraj, nije imala dilemu ko je za nju prvi favorit na EP.

- Kladim se da će Engleska osvojiti EURO 2024!

(Telegraf.rs)

Video: Zavirite na set najpoznatije fudbalske navijačice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA