≫ 

Marjanović pozvao na oprez pred Mađare: Stvarno su odlični (VIDEO)

Srpski centar govorio o meču osmine finala

  • 0

Boban Marjanović je srpsko najjače oružje pod košem, tas koji bi potencijalno mogao da pretegne na našu stranu kada dođe trenutak odluke. 

Srpski centar beleži odlične partije na Evropskom prvenstvu, praktično je nezaustavljiv kada dobije loptu pod košem, pa rivali moraju da kuju specijalne defanzivne akcije za njega, što, naravno, ostavlja više prostora ostalima da nanose štetu rivalu.

>>> Bogdan i Bobi zamenili uloge kod zakucavanja: Pogledajte kako se to sada završilo (VIDEO)

Marjanović je sa dozom umerenog optimizma pričao o meču koji naš tim igra u nedelju sa Mađarima u osmini finala na Evrobasketu.

Mislim da Mađari stvarno igraju dobro, barem ono što sam gledao - rekao je centar Detorita novinarima na poslednjem treningu pred meč (nedelja, 14:15).

- Sreća je da smo prvi u grupi i da idemo na njih. Oni igraju odličnu košarku, neke momke znam, igrao sma sa njima, sa nekima nisam, ali ih poznajem, tako da će biti teško. Gledali smo video o njima, preti opasnost sa svih strana, igraju timski i ne bi bili ovde da ne igraju odlično. Očekujemo tešku borbu, ali nadam se najboljem.

Ekspedicija našeg tima promenila je boravak posle grupne faze: halu, hotel, kontinent...

- Sva sreća pa je isti grad, lakše je navići se i naravno da nam prija. Prijao nam je ovaj dvodnevni odmor. U svakom slučaju, spremni čekamo utakmicu.

Nokaut faza nosi sa sobom drugačiji pristup jer u slučaju kiksa - popravnog nema.

- Nadam se da smo spremni, daćemo sve od sebe kao i na svakoj utakmici, jer u nokaut fazi jean meč donosi i odnosi sve. Pshiloški je teže, malo drugačije, ali ćemo ući u utakmicu kao što mi to najbolje znamo i odraditi meč. Mislim da neće biti nikakvih problema.

Pogledajte celu izjavu, snimljenu telefonom Motorola Z2 Play.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA