Sa Dekijem i Pantelom čini fudbalski trio na Eurobasketu! Tošić za Telegraf: Košarkaši moraju da pruže mnogo više (FOTO)

Pratio je partije Srbije i dok je igrala u "Ulker areni"

  • 4

Fudbalska podrška košarkašima Srbije ne manjka u Istanbulu.

Uz igrače selektora Aleksandra Đorđevića od osmine finala Evropskog prvenstva su Marko Pantelić i Dejan Stanković, a još od prve faze takmičenja i povremeni reprezentativac Duško Tošić.

I Pantelić i Stanković su nam prokomentarisali dosadašnji tok Eurobasketa, a pre nego što je Tošić sa njima otišao na ručak posle pobede nad Mađarskom, dao je izjavu za Telegraf.

- Igrali smo onoliko koliko nam je trebalo, bukvalno. Da kažem, možda nismo odigrali neku dobru partiju, ali opet smo dobro priveli utakmicu kraju dobro. Kao da su se igrači čuvali za Italiju. Ako hoćemo dalje, mislim da moramo više da pružimo. Ipak je Italija jak protivnik, i daće više od maksimuma - kritično je poručio Tošić.

Foto: Telegraf/Motorola Z2 Play

Pratio je partije Srbije i dok je igrala u "Ulker areni".

- Komunciram sa njima, imam četvoricu-petoricu drugara u reprezentaciji, čujemo se stalno. Ali njima moj savet ne treba - rekao je fudbaler Bešiktaša, koji koristi slobodne momente da bi bio uz košarkaše.

- Počela je sezona, uskoro će Liga šampiona, biće dosta utakmica i sve ide po planu - završio je Duško Tošić.

Utakmica Italija - Srbija igra se u sredu u 20.30 uz prenos na RTS-u, gde se takođe mogu gledati i ostali mečevi četvrtfinala.

Ovo su i svi parovi četvrtfinala Eurobasketa:

Utorak:

Nemačka - Španija 17.45

Slovenija - Letonija 20.30

Sreda:

Grčka - Rusija 17.45

Italija - Srbija 20.30

(Izveštači Telegrafa sa Eurobasketa - Bojana Mekić i Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    11. septembar 2017 | 22:46

    Jel ovaj to ozbiljno?Kosarkasi su pruzili sve ovoj zemlji i to kad je bilo najgore a vi fudbalercici niste nista i ko zna kada ćete i da li ćete uopste ikad.Ni u usta ih ne stavljaj,ni njih ni vaterpoliste.

  • Mica

    12. septembar 2017 | 07:31

    Hahahahaha pravi fudbaler..."više od maksimuma" baš bi voleo da objasni kako je to moguće i koliko to pruže fudbaleri na terenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA