Tanjević umoran od posla u Crnoj Gori, preporučio je Radonjića za selektora

Čeka se potez Saveza

  • 4

Selektor košarkaša Crne Gore Bogdan Tanjević demoralisan je posle poraza od Letonije u osmini finala Eurobasketa.

Bilo je 100:68 za Letonce, pa se u Crnoj Gori preispituju svi u svetu košarke, a naročito Tanjević.

>>>Nemamo pravo da se smatramo favoritima, ali znamo kako treba da igramo sa Italijom: Đorđević najavio mušku borbu! (VIDEO)

>>>Lučić jedva čeka duel sa Italijom: Znamo naše prednosti iz Atine, ali sutra je druga priča (VIDEO)

>>>Bogdan deluje spremno za Italiju: Iskreno, ne biram utakmice, ali ova traži motiv i inspiraciju (VIDEO)

- Poslednja utakmica mi je ostala kao čemer. Ukupan rezultat je bio relativno dobar. Zapao nam je najteži protivnik u osmini finala. U grupi smo bili pristojni. Hrvatsku smo mogli i da dobijemo. Kada se sve sabere zadvoljan sam - rekao je Tanjević, a prenose Vijesti.

Već u novembru kreće novi ciklus kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, vodiće se dueli sa Španijom, Slovenijom i Belorusijom.

- Imam želju, naravno. Napravili smo selekciju. Ali, ja bih ovo dao Dejanu Radonjiću ili Dušku Ivanoviću. Znao bih da bi mogli bolje... Mlađi su, jači, to treba životom izgurati... Novembar je sutra, a pitanje je ko će moći da igra i neće, zbog dobro poznatih stvari u evropskoj košarci - kazao je Tanjević, a na potezu je KSCG.

Dejan Radonjić je već dugo bez angažmana, a slobodno vreme je iskoristio za odlazak na Eurobasket kao gledalac, pratio je mečeve Crne Gore i Srbije u osmini finala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fan

    12. septembar 2017 | 20:31

    Bioooo trener sa jakom Bosnom.Sad je najveci Crnogorac iz Beograda...najveci a celu familiju je doveo u Beograd.Znam ih i postase Sokolovi preko noci.Ovde ekavicom dolje jekavicom.Los trener a nekad bese dobar i covek...pardon covjek.

  • Goran

    12. septembar 2017 | 20:26

    Ne znam ko je stariji Duda ili ti ali treba malo uživati i u penziji, neka vas zdravlje služi.

  • ☆☆☆

    12. septembar 2017 | 22:46

    Radonjić mora da postane selektor Crne gore da donekle sačuva obraz.Propisno se izblamirao,ispao glup i sada ga je sramota.Otišao je iz Zvezde,kao vreme mu je kako kaže da ode stepenik više..a onda...ništa.Svi Evroligaši našli trenera,kreće sve..a on nema posao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA