≫ 

Za Teodosića Dragić nije MVP, niti je Slovenija šampion (FOTO)

Jaka poruka srpskog plejmejkera reprezentativcima posle poraza u finalu Eurobasketa

  • 98
Košarkaška reprezentacija Srbije, Miloš Teodosić Foto: Tanjug/AP

Nije bilo Miloša Teodosića da pomogne Srbiji protiv Slovenije, nedostajao je Teo kad se "lomilo", sigurno je teško preživljavao dramatičnu završnicu finala naš as dok se meč bližio kraju, kao i svi mi.

>>> Štimčeva poruka za Orlove koji su propustili turnir: Teo, Joko, Radulja, Kale, Nedo, Simke... (FOTO)

Nije tim Aleksandra Đorđevića smogao snage u finišu da preokrene, da napravi šampionski trzaj, pa je pehar otišao u ruke Dragića i družine, ruku na srce, potpuno zasluženo.

Upravo je Dragiću pripao MVP trofej, ali se ne slaže svako sa izborom da Slovencu pripadne prestižno individualno priznanje.

>>> Bogdan zaplakao dok je davao izjavu, novinari na ivici suza: Krivo mi je što sam izgubio snagu... Nema veze! (VIDEO)

Jedan od njih je i Teodosić.

- Za mene si ti MVP, za mene ste vi šampioni - napisao je Miloš pored fotografije našeg tima na kojoj je Bogdanović u prvom planu.

Ne verujemo da je Miloš na ovaj način želeo da umanji fantastične igre Dragića i sjajan uspeh Slovenaca, već da podigne moral našima, da ih oraspoloži i pošalje poruku ohrabrenja i najdubljeg poštovanja.

Podsećamo da je Teodosić pred put u Istanbul otpao sa spiska zbog lakše povrede.

 
Za mene si ti MVP, za mene ste vi šampioni!A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dudule

    18. septembar 2017 | 07:29

    E jest nasao ko da se javi, bolje da cuti ...

  • DraganMb

    18. septembar 2017 | 07:20

    Folirant

  • Gocka

    18. septembar 2017 | 10:57

    Ovi LJUDI-IGRACI su zasluzili veliko postovanje.borili su se do poslednjeg atoma snage i nema razloga da zale sto su SREBRNI .pa otisli su na takmicenje da konstatacijom mnogih da je to "C"postava.ako smo sada SREBRNI sa njim za sledeci turnir smo ZLATNI.....o "gospodi"koja nije prihvatila poziv selektora ili prihvatila pa se na volseban nacin povredila i posle veoma kratkog vremena se yrenira za novi klub....sta da se kaze sam sram vas bilo.....ljudima koji su stvarno bili povredjeni koji nisu kalkulisali zelim da se sto pre oporave.....da li i koga treba pozivati u ekipu neka odluci selktor....a mi da se zahvalimo ovoj deci na divnim trenucima koje su nam priredili....napred i glavu gore vi ste za nas NAJBOLJI.. .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA