≫ 

Nikola Kojo isprozivao Srbe koji svojataju Dragića i Dončića: Sarkastično dao predlog i kako da prisvojimo Gasola i Šveda (FOTO)

Popularni glumac izazvao polemiku na društvenim mrežama svojim komentarom

  • 36

Posle ''jugoslovenskog'' finala Eurobasketa u kome je Slovenija predvođena igračima srpskog porekla došla do zlata, bilo je mnogo polemike i komentara na društvenim mrežama koji su privukli pažnju.

Jedan od takvih je i onaj koji je objavio srpski glumac Nikola Kojo, koji je sarkastično na Tviteru prokomentarisao to što je mnogo srpskih navijača o Goranu Dragiću i Luki Dončiću pričalo kao o Srbima i svojatalo ih.

Uostalom, ni oni sami ne kriju da su ponosni na svoje srpske korene, ali i ističu da vole Sloveniju, da se osećaju kao Slovenci i njoj su na kraju i doneli zlato.

>>> NOSIM ZLATO U REPUBLIKU SRPSKU! Goran Dragić u kameru Telegrafa otkrio gde će proslaviti titulu (VIDEO)

Koji je posle finala objavio fotografiju prve petorke šampionata na kome je bio pomenuti slovenački dvojac, Bogdan Bogdanović, kao i Aleksej Šved i Pau Gasol.

Ona je poslužila Koju za komentar, gde je šaljivo poručio da bismo pored Dončića i Dragića mogli da prisvojimo i Šveda i braću Gasol, pa da uklopimo najbolju petorku šampionata pod naše okrilje.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragana

    19. septembar 2017 | 12:15

    Vala ne kapiram to svojatanje. Ne zanima me kome je ko mati, kome otac ili sta nosi oko vrata. Navijala sam za momke kojima na dresovima pise - srbija. Ostali me ne zanimaju

  • Mirko

    19. septembar 2017 | 12:16

    Bravo Kojo

  • Lelic

    19. septembar 2017 | 14:18

    Lako je biti srbin u srbiji ali treba biti srbin u sloveniji i xrvackoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA