≫ 

Đoković 2 sata bio u hotelu košarkaša, Gudurić otkrio o čemu su pričali: "Hvala mu što nam je otkrio tajne"

Novak je pružio podršku i savete Orovima

  • 6

Košarkaška reprezentacija Srbije će od 1. do 18. septembra igrati na Evrobasketu, a tim povodom organizovana je konferencija za novinare na kojoj je uz selektora Svetislava Pešića bio i Marko Gudurić, koji je bio jedan od junaka pobede nad Turskom u kvalifikacijama.

Iako je imao problem sa povredom tokom priprema, bek Fenera je u najbitnijim mečevima kvalifikacija pokazao da će biti jedan od najvažnijih igrača reprezentacije.

Veliki navijač reprezentacije tokom ovih kvalifikacionih mečeva bio je i Novak Đoković, pa je novinare interesovalo kako je izgledao susret sa njim, pošto je došao i u Istanbul.

Gudurić je otkrio da je Novak bio u hotelu reprezentativaca oko sat i po do dva, i da su bila razna pitanja svih košarkaša.

- Jeste, bio je Nole, zadržali smo ga jedno sat i po - dva u hotelu, bilo je dosta pitanja, svi smo bili kao mala deca, razna su pitanja bila i za tenis i za košarku i za opravak, kako se priprema za mečeve, siguran sam da je svima puno značilo i pomoglo što je Nole bio sa nama i podelio nam svoje tajne.

Video: Novakovo telo, Novakov izbor!: Amerikanci protestuju u Njujorku i traže Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник Бања Лука

    30. avgust 2022 | 13:50

    Благословљен Био Новаче!!!!! ❤️🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

  • Rubiroza

    30. avgust 2022 | 13:50

    Teniser deli profesionalnim košarkašima savete....haos...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA