Evo u kakvoj dvorani Srbija kreće u pohod na zlato: U subotu se očekuje pakao i ispunjene tribine do kraja

Dvorana je sjajno pripremljena, tako da treba očekivati sjajnu atmosferu narednih nekoliko dana

  • 0
O2 arena, Prag, Evrobasket 2022, Hala Foto: Telegraf.rs

Svi ljubitelji košarke željno su čekali prvi septembar, pošto baš danas počinje Evropsko prvenstvo na kojem će Srbija inače biti jedan od glavnih favorita za osvajanje zlatne medalje.

Naša reprezentacija je tokom današnjeg dana pristigla u Prag, a večeras bi prema planu trebalo da ima i prvu trening sesiju, pošto je jučerašnja otkazana zbog nešto kasnijeg dolaska naših momaka u prestonicu Češke.

U Pragu danas nema takmičenja, već će se igrati u ostalim grupama, a šansu da se testiraju u zvaničnoj utakmici, košarkaši Srbije imaće koliko sutra od 21.00 čas protiv Holandije u velelpnoj "O2 Areni" koja može da primi blizu 18.000 gledalaca.

Zanimljivo je da su sve karte za utakmicu između Češke Republike i Srbije već uveliko rasprodate, što će reći da naše momke koliko u subotu čeka fantastična atmosfera u Pragu, a treba istaći da je taj meč jedini na programu od 17.30 časova za razliku od ostalih koji su u kasnijim večernjim časovima.

Sama "O2 Arena" smeštena je u severnom delu grada, na oko četiri kilometra od samog centra Praga i otvorena je 2004. godine. Pored košarke, u dvorani se igra i hokej na ledu, održavaju mnogobrojni koncerti, ali će u narednih deset dana biti poprište velikih borbi.

Sve u svemu, očekuje nas sasvim izvesno praznik košarke, a ekipa portala Telegraf.rs imala je priliku da dan pre prvih borbi obiđe dvoranu.

Video: Naša kamera uhvatila selektora Pešića na aerodromu pred polazak u Prag

Telegraf na Evrobasketu ima dva izveštača, a ovde možete da pratite sve najnovije informacije i ekskluzivne priče sa lica mesta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA