≫ 

Nečuven propust FIBA Eurobasketa: Bus "ispalio" Slovence, Dončić i družina morali taksijem na derbi

Veliki kiks organizatora takmičenja

  • 2
taksi slovenija, tobi i blazic Foto: Twitter/kzs_si

Prvog takmičarskog dana na Evropskom prvenstvu u košarci reprezentacija Slovenije se suočila sa nesvakidašnjim pehom, a organizatori su se propisno izblamirali. Naime, umesto autobusom, ekipa Slovenije, aktuelni evropski šampion, transfer od hotela do sale u Kelnu obavila je - taksijem?!

Kao što se može i videti na snimku koji je objavio Košarkaški savez Slovenije, perjanice ekipe Majk Tobi, Jaka Blažič i još dvojica igrača tiskali su se u mercedesovom taksi vozilu koji ih je odvezao do hale na utakmicu sa Litvanijom, koja je ujedno i derbi prve runde. Zaista, neverovatan propust organizatora takmičenja, a i lice Majka Tobija na suvozačkom mestu sve govori o toime šta misli o ovoj situaciji.

Na isti način su i ostali iz slovenačke ekspedicije morali da se snalaze, uključujući i prvu zvezdu Luku Dončića.

Kritike su stigle i od Košarkaškog saveza i od pojedinih igrača koji su imali šta da kažu na ovakvu dezorganizaciju onih koji brinu o prevozu najvažnijih aktera Eurobasketa.

- Sjajan posao Eurobasket za organizaciju puta evropskigh prvaka do hale. Ovo mora da je neka šala. Posle dvadesetak minuta smo makar uspeli da se snađemo za taksi - napisao je u tvitu ljutiti Goran Dragić.

elegraf na Evrobasketu ima dva izveštača, a ovde možete da pratite sve najnovije informacije i ekskluzivne priče sa lica mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA