Hezonja: "Partizan me je kontaktirao, hvala navijačima crno-belih"

Istakao je Hrvat da ga je hteo i bivši klub Panatinaikos

  • 6
Mario Hezonja Foto: AP/Tanjug

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja trenutno se nalazi sa svojom selekcijom na Eurobasketu gde su Kockasti zabeležili pobedu i poraz u prva dva kola!

Hezonja je ovog leta napustio Uniks i potpisao za Real, a u razgovoru za "Basket Njuz" priznao je da su ga zvali i Partizan i Panatinaikos.

- Da, kontaktirali su me, ali bilo je prekasno. U stalnom smo kontaktu sa Panatinaikosom; pričamo stalno, bez obzira da li sam tu ili ne. Kada su me kontaktirali, nisam mogao ništa da uradim. Bilo je kasno - rekao je Hezonja i dodao:

- Tokom leta sam znao da potpisujem za Real. Bilo je potrebno neko vreme da se to ozvaniči, ali to je bila samo formalnost. Ne slušajte ove Tviter glasine. Dobijao sam dosta poruka od navijača Panatinaikosa i Partizana. Želim da im se zahvalim što su mi pisali i slali poruke. Bilo je ludo leto, ali sve je bilo već dogovoreno.

Hrvatska naredni meč igra protiv Estonije, a vredi pomenuti da se njihova grupa C u osmini finala ukršta sa grupom D u kojoj se nalazi Srbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gciga

    4. septembar 2022 | 13:10

    Ma nije moguće da te je partizana kontaktirao. Sad Tegi moras opet demant da saljes.

  • Lakirana cipelica

    4. septembar 2022 | 13:24

    Pre nego sto pocnu takmičenja treba javnost da zna da je zvezda ulozila 3 miliona vise u pojacanja od svih ucesnika aba lige

  • Sve ludo

    4. septembar 2022 | 14:00

    Nije istina.... Ostoja demantuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA