Šarenac postavio hit pitanje Kariju: Poznati komentator nije očekivao da će dobiti ovakav odgovor

Pecnuo je Pešić čoveka bez kojeg prenos reprezentacije nije isti

  • 9

Košarkaška reprezentacija Srbije večeras se sastaje od 21.00 čas u trećem kolu grupne faze sa selekcijom Finske, koja će predstavljati možda i najteži izazov za Orlove u dosadašnjem toku Evrobasketa.

Selektor Svetislav Pešić je kasno sinoć u miks-zoni "O2 Arene" napravio mini-konferenciju za medije na kojoj je između ostalog govorio o dolasku Nikole Milutinova, koji je jutros stigao u Prag, a imao je zanimljivu polemiku sa komentatorom, Slobodanom Šarencem.

- Biće zanimljiv vaš duel sa selekorom Finske. On kad se rodio vi ste već trenirali, čovek koji ima pet zlatnih medalja kao i vi, Kup Koraća, na koga da se kladimo - mladost ili iskustvo? - pitao je Šarenac, a selektor mu je odgovorio:

- Slušaj, iskustvo nije kvalitet ako ne znaš da ga iskoristiš. Ono postaje kvalitet kada znaš da ga iskoristiš, to važi i za tebe. I ti si iskusan u svom poslu, da li dovoljno koristiš to iskustvo, drugi treba da kažu, ne bih ja ocenjivao medije i novinare. To nije moj posao - odmah je spreman odgovor imao Kari.

Pogledajte komičnu situaciju i kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

Video: Pešić o duelu sa Finskom: Imaju dobar tim, veliku želju i motivaciju za nas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    5. septembar 2022 | 17:53

    Spusti ga Kari Šarencu onako mangupski.👏😀

  • Перагеније

    5. septembar 2022 | 20:21

    Генијалан одговор Пешића! :):)

  • Kris

    5. septembar 2022 | 19:05

    Sarenac bi trebalo da porazmisli malo o svom ponasanju, jer ce svakako ako ovako nastavi snositi posledice, narocito posle onog snimka koji se pojavio, ja bi mu dao otkaz ne bi trepnuo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA