Brke iz Čačka su prava atrakcija u Pragu: Pred meč sa Fincima zapevali "Mitro's on fire"!

Luda atmosfera vlada ispred "O2 Arene" u Pragu

  • 3

Košarkaši Srbije večeras igraju svoj meč trećeg kola protiv Finske (21.00, RTS 1), a nema sumnje da će i ovoga puta imati fenomenalnu podršku, uzimajući u obzir da u hali na 15-20 minuta pred početak "trešti" Koktel ljubavi.

Šalu na stranu, ogroman broj srpskih navijača došao je ponovo ispred "O2 Arene" i pravi sjajnu atmosferu zajedno sa Fincima koji su tradicionalno obučeni u bele dresove i "zavijaju" kao vukovi, što je simbol njihovog nacionalnog tima.

Među najprepoznatljivijim navijačima iz Srbije su i popularne Brke iz Čačka, koje je kamera tokom prva dva susreta često umela da uhvati kako se vesele na tribinama. Mi smo imali priliku da sa njima popričamo ispred same dvorane.

- Dolazimo iz Čačka, mnogo nas je iz Čačka. Tek smo se okupili. Odlično, nama je iskustvo ovo, bili smo u Istanbulu, Kini... Reprezentacija je glavni utisak, dalje ne smemo da pričamo, spašće nam brkovi - našalili su se sa našim izveštačem ispred dvorane.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u videu na početku vesti.

Video: Srpski i finski navijači se zajedno slikali pred utakmicu: Odvalićemo ih lagano

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA