Misterija majke Luke Dončića: Gde je "nestala" Mirjam i da li je NBA as stvarno ljut?

Nemački "Bild" donosi neke zanimljive tvrdnje

  • 6
Mirjam Poterbin Foto: Instagram.com

Košarkaške reprezentacije Nemačke i Slovenije večeras od 20.30 časova igraju derbi 4. kola Eurobasketa, a sve oči svakako će biti uprte u Luku Dončića od kog se očekuje da vodi svoju selekciju do pobede!

Otuda i ne čudi što je Dončić glavna tema nemačkih medija u utorak, a renomirani "Bild" je otišao korak dalje i donosi priču o situacijis a njegovom majkom, Tačnije, o misteriji Lukine majke i neočekivanog nestanka iz njegovog života.

"Bild" se praktično čudi kako je Mirjam Poterbin (48) "nestala", a tokom svih ovih godina je bila Lukin najveći oslonac u životu, otkako je preuzela brigu posle razvoda o Saše Dončića.

Još otkako je otišao u Real 2012. godine bila je stalno uz njega, potom je na draftu 2018. postala zvezda NBA lige i preselila se s njim u Dalas. Na utakmica je sedela u prvim redovima, svuda se pojavljivala, dok je Lukin otac došao na njegov prvi meč u NBA tek posle dve godine.

A onda se, piše "Bild", desio preokret poslednje sezone. Navodno se pričalo da je Luka jedva razgovarao sa majkom, da su raskinuti svi ugovori koje je ona sklopila, a njihova poslednja zajednička fotografija je iz jula 2021. godine.

S druge strane, Saša Dončić je sve više i više ulazio u njegov život. Gledao je NBA mečeve u društvu holivudskih zvezda, išli su na odmort zajedo, gledlai su NFL utakmice, kao i fudbalski meč između Slovenije i Srbije u Ligi nacija.

Glavno pitanje koje se postavlja jeste: Šta se desilo? A "Bild" kao odgovor daje objašnjenje da se Dončić navodno posvađao s majkom zbog izbora njenog partnera - Borisa Požega, nekadašnjeg hokejaša! Tačnije, tvrde da je Luka ljut zbog te veze, odnosno da je nezadovoljan njenom odlukom.

Porodični problemi, ako ih je uopšte i bilo, nisu uticali na Lukine partije u NAB prošle sezone, a u Sloveniji očekuju da ih na EP vodi barem do medalje.

Video: Kako su se družili Boban Marjanović i Luka Dončić: Najbolji momenti balkanskog tandema u Dalasu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    6. septembar 2022 | 19:00

    Vratilo joj se ko bumerang jer ga je bukvalno odvojila od oca. Opasna slovenka, al krv nije voda.

  • Darija

    6. septembar 2022 | 18:56

    Šta se dešava sa Dončićem? Mnogo mi izgleda naduvano, kao da je pun vode.

  • tea

    6. septembar 2022 | 19:07

    on ce da bude ljut koga je majka izabrala za sebe,pa nije njemu birala devojku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA