≫ 

"Srbija je uvek bila sila, navijam za njih": Nikolin saigrač iz Denvera došao da ga šokira u Pragu

Aron Gordon bio je gost utakmice Srbije protiv Poljske

  • 1
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Srbije pobedili su reprezentaciju Poljske (96:69) u poslednjoj utakmici grupne faze Evrobasketa, koja se održala u glavnom gradu Češke Republike - Pragu.

Iznenađujući gost na poslednjoj utakmici Srbije u grupi bio je prvotimac Denver Nagetsa, Aron Gordon, koji se obratio i za srpske medije.

- Srbija je sila. Uvek je i bila. Kao što uvek kažem, kada imate Nikolu Jokića u timu, imate veliku šansu da dobijete svaku utakmicu. Uzbuđen sam da vidim šta će uraditi u Berlinu. Navijam za njih - rekao je Gordon.

Istakao je kako mu je bilo krivo što nije odgledao i susrete Slovenije, za koju između ostalog nastupa i Vlatko Čančar, inače Nikolin i njegov saigrač iz Nagetsa.

- Žao mi je što sam propustio Vlatka i Sloveniju. Bilo bi lepo videti Čakija. Ali, ovde sam zbog podrške. Mi smo porodica, mi smo tim. Putovaću po celom svetu samo da bih gledao košarku i podržao Jokića.

Na kraju susreta usledio je veliki zagrljaj Gordona i Jokića, pa je novinare zanimalo da li su razmenili i neku reč o Evrobasketu.

- Ništa značajno. Pitao me da li putujem po Evropi i šta radim ovde. Rekao sam mu da sam došao da gledam njega. Pitao me i da li dolazim u Berlin. Još ne znam, ali sam mu za svaki slučaj poželeo sreću.

Očigledno, Gordon je hteo da šokira Jokića svojim dolaskom u Prag, pošto ovaj to verovatno nije očekivao, niti je znao.

- Nisam hteo da zna. Navijač mu je doviknuo da je trebalo da osvoji takmičenje u zakucavanju u kojima je, opšte je mišljenje, bio najbolji.

Na kraju je Gordon poslao i poruku zahvalnosti srpskim navijačima.

- Hvala. Pozdrav svim mojim srpskim navijačima i hvala na podršci. Ostanite uz nas, spremaju se velike stvari u Denveru.

Video: Srbija je pobedila Poljsku na dan kad smo bili prvaci sveta 2002: Pešića se setio Indijanopolisa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA