Emotivna objava Vasilija Micića na Instagramu: Ovo mu je najteži dan koji "nikad neće proći"

On je putem ove mreže "obeležio" godišnjicu smrti njegove majke

  • 4
Srbija - Grčka, Košarka Foto: Nikola Tomić

Košarkaška reprezentacija Srbije je uspela bez muke da se plasira u nokaut fazu Evrobasketa, gde će joj rival biti reprezentacije Italije. Orlovi su veoma lako i ubedljivo protutnjali kroz grupnu fazu, dok će sada morati da se malo i pomuče (a možda i ne). Najbolji među Orlovima su bili Nikola Jokić i Vasilije Micić, kom je ovaj period godine i težak zbog određenih razloga.

Na današnji dan, 9. septembra 2019. godine, dok je bio na Svetskom prvenstvu u Kini, Vasiliju Miciću je preminula majka Vesela Micić, za koju je on bio posebno vezan, što se moglo primetiti i zbog svih objava na njegovom Instagram profilu.

Vasilije je i ove godine putem Instagram izrazio žal zbog gubitka svoje majke, ostavivši samo kratki kometnar uz njihovu zajedničku sliku, gde je napisao "Godina prođe, dan nikad', očigledno aludirajući na godišnjicu njene smrti.

Vasa je bio izuzetno vezan za majku. Zvao ju je "Madre". Redovno je na svom profilu na Instagramu objavljivao slike s njom. Takođe, na profilnoj fotografiji mu se nalazi slika s majkom, što dovoljno govori koliko je bio vezan za nju.

Video: Vasilije Micić posle plasmana u 1/8 finala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mmm

    9. septembar 2022 | 12:23

    Vasa je najskromniji i najvaspitaniji decko.

  • Herc

    9. septembar 2022 | 15:35

    Dok se pojedini sportisti utrkuju da okače sliku sa kojekavim starletama ovaj dečko to redovno radi ali sa svojim najbližima. To je odgoj I zasluga roditelja

  • Zoks

    10. septembar 2022 | 08:03

    Bravo Vaso.Car si.Jedna je majka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA