≫ 

"Sudije misle da su igrači": Tomas Ertel pobesneo posle trilera sa Turskom, govorio i o duelu Gobera i Jokića

Francuski košarkaš za Telegraf je izneo svoje utiske posle neizvesnog meča sa Turskom, a govorio je i o mogućem duelu sa Srbijom

  • 2

Košarkaška reprezentacija Francuske uz dosta muke, uspela je da se plasira u četvrtfinale Evrobasketa poštoje u prvom meču nokaut faze savladala Tursku 87:86. 

Francuska je bila na ivici poraza, ali su splet okolnosti i promašena bacanja Turske na kraju meča, odluičili pobednika. Posle meča, plejmejker Francuske, Tomas Ertel za Telegraf je prokomentarisao situaciju u kojoj se našao njegov tim, kao i tesnu pobedu posle produžetka.

- Utakmica sa Turskom je bila baš teška, imali smo meč na početku do poluvremena. Nastavili smo, a onda smo napravili neke greške u 3. četvrtini. Oni su dali 19, a mi 0 poena. Ne smemo to da radimo na ovom nivou takmičenja i moramo se pripremiti

Ertel je posebno nezadovoljan načinom na koji sudije reaguju u najbitnijim momentima meča.

- Ne znam zašto su sudije želele da odluče meč. Oni misle da su igrači, ali moraju da znaju da su sudije, a ne igrači. Znali smo da ćemo praviti faul na kraju, ali oni su svirali nesportsku, ne znam zašto. Imali smo sreće da su oni promašili dva bacanja i na kraju je sreća presudila.

Košarkaš Francuske prokomentarisao je i mogući susret sa Srbijom.

- Ne znam, videćemo. Prvo, Srbija još uvek nije pobedila, ali to je Srbija koja je jedan od favorita turnira. Odličan tim, sjajni igrači i selektor - rekao je on i potom se osvrnuo na dvojicu košarkaša koji su vodili žestoke duele u NBA ligi Nikole Jokića i Rudija Gobera.

- Ne znam, ne gledam NBA toliko puno, ali se oni svakako znaju jako dobro.

Video: Pitali smo Gobera koga bi u četvrtfinalu Srbiju ili Italiju, njegov odgovor je urnebesan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi

    11. septembar 2022 | 13:56

    Sve utakmice osmine finala su odlucele sudije nekorektnim suđenjem, blago rečeno katastrofa sve poražene ekipe imaju razloga za veliki bes i ljutnju.

  • Pp

    11. septembar 2022 | 14:51

    U pravu je 100%, nikad gore suspense nije vidjeno, na celom prvenstvu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA