Srdačan pozdrav dvojice sportskih prijatelja: Danilović dočekao i zagrlio Poceka pred trening Italije

Naši momci su za to vreme trenirali u dvorani "Maks Šmeling"

  • 0

Košarkaši Srbije sastaju se sa Italijanima u utakmici osmine finala Evrobasketa u "Mercedes-Benc Areni" u Berlinu, u susretu gde jedino pobeda vodi Orlove dalje i nastavlja im put dalje ka jednoj od medalja (18.00, RTS 1).

Svi se potajno nadaju revanšu Azurima za onaj poraz od prethodnog leta tokom Olimpijskog kvalifikacionog turnira u Beogradu, a na terenu u Berlinu se može videti da se obe ekipe vredno spremaju za ono što ih čeka.

Tako ne čudi scena ispred dvorane "Maks Šmeling" gde su dve ekipe sinoć trenirale (jutros su obe otkazale treninge), a na kojoj se vidi da Italijani pristižu dok Orlovi još igraju pod palicom Svetislava Pešića.

Dočekao ih je Predrag Danilović, koji se sa svima pozdravio, ali je sa jednom osobom imao posebno srdačan razgovor. U pitanju je selektor Azura, Đanmarko Poceko, sa kojim je razmenio i nekoliko reči uz zagrljaj.

Nadamo se da će večeras ovaj sportski duh da se prenese na teren, ali da će Orlovi biti ti koji se raduju prolasku na megdan sa Francuskom u četvrtfinalu.

Video: Garbahosa obožava Pešića i divi se Srbiji: Nije to samo Jokić, glavni ste favoriti za zlato

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA