≫ 

"Nismo odreagovali na šou koji je pravio njihov trener": Lučić gotovo u suzama na konferenciji posle Italije

Kapiten reprezentacije teško je podneo poraz od Azura

  • 4

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je pravi debakl od selekcije Italije eliminacijom u osmini finala Evrobasketa - 86:94.

Uz selektora Svetislava Pešića, na konferenciji za medije prisutan je bio i kapiten Vladimir Lučić, koji je bio vidno utučen, na ivici da gotovo zaplače posle poraza.

- Krenuli smo dobro, deo prvog poluvremena smo radili šta je bilo planirano. Posle smo promašivali mnogo otvorenih šuteva, što nas je učinilo nervoznim. Sa druge strane, pogodili su sve trojke, podigli svoje samopouzdanje.

Nije bilo rešenja za motivisane Italijane koje je Đanmarko Poceko podigao i napravio haos.

- Protiv Turske, dovoljan broj teških utakmica smo imali, kažem još jednom, dobro smo otvorili meč, čak je i jedan deo treće četvrtine bio dobar, posle smo naglo pali u trenucima kada nije smelo da se desi, kada je bilo potrebno da se odreaguje na šou koji je napravio njihov trener. Skupili su se kao ekipa, kao što je rekao trener, zasluženo su slavili.

Video: Micić: Ne znam šta se desilo, kao da je energija pala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    11. septembar 2022 | 21:07

    Ti ne zasluzujes dres Srbije a to da si kapiten to je skandal.

  • sale

    11. septembar 2022 | 22:20

    Promasivali otvorene suteve, neverovatno.. Pa niste vodoinstalateri i moleri koji su malo dosli da igraju kosarku, valjda ste profesionalci i vezbate svaki dan sutiranje na kos.

  • Lord

    12. septembar 2022 | 07:06

    Ovo stvarno deluje kao prodata utakmica,Pesic nije normalan sta je radio,Italijane krenile trojke,on ne uzima tajm aut,da ih presece,prva petorka na klupi kad ae lomio rezultat...sve kontra od onog sto je trebalo...!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA