≫ 

Orlovi rano lete: Pogledajte odlazak srpskih košarkaša sa Eurobasketa u "cik zore"

Ekspedicija Srbije već je krenula ka Beogradu

  • 50
Košarkaška reprezentacija Srbije Foto: Telegraf

Košarkaška reprezentacija Srbije definitivno se nije naspavala prethodne noći, jer, pored toga što su pogođeni neočekivanim ispadanjem sa Eurobasketa, Orlovi su u ponedeljak ujutru u cik zore napustili hotel i krenuli put Srbije!

Malo ko je očekivao da će Srbija u ponedeljak pakovati kofere i napustiti Berlin već posle osmine finala, ali je Italija u nedelju veče zasluženo slavila i otišla na megdan Francuskoj.

Držala je Srbija konce igre u svojim rukama u prvom poluvremenu, da bi u drugom usledio neverovatan pad - što su i sami igrači priznali.

- Drugo poluvreme ne znamo ni mi šta se desilo. Neke stvari smo hteli da korigujemo, otvorili smo im druge stvari i šta da se radi. Otvorili smo dosta šuteva, pogodili su sve i to je to. Uveli su nas u njihov ritam, puno pokušaja za tri poena, puno ludila, svaka čast - rekao je Nikola Kalinić.

S druge strane, selektor Svetislav Pešić je ubeđen da je ovo tim za velika dela i da će se sve to u budućnosti srediti.

- Imamo odličan tim. Naš tim je pokazao dobru košarku. Naravno, ako izgubite utakmicu kao danas i ako se ne plasirate u naredni krug, razočarani ste. Uveren sam da imamo dobre igrače, specijalne igrače, imali smo neke koji nisu igrali večeras. Odlučili smo se za ovih 12 igrača. Videćemo, ovo je bila - takva utakmica.

U nastavku pogledajte video snimak odlaska Orlova iz hotela, uz napomenu da je ekipa Telegrafa bila na licu mesta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    12. septembar 2022 | 08:16

    Zao mi Jokica, covek igra u reprezentaciji sa Guduricem, Jagodic Kuridzom, Davidovcem, Jaramazom.... Ja na njegovom mestu ne bih ni dolazio. Pesicu ti si kriv! Ti si birao ove igrace!

  • Boze

    12. septembar 2022 | 07:59

    Srpska posla do preksinoc su ih dizali u nebesa sve najbolje a sada pljuvanje jednostavno srpska posla

  • Taške

    12. septembar 2022 | 08:56

    Jokiću druže, dobro si procenio da gubiš vreme u reprezentaciji, porodica je svetinja. I bio si u pravu, jer je nemoguće igrati bez srca,hrabrosti,klikera koje svi ostali igrači nemaju,niti će imati. Ostaj mi zdravo i dalje slušaj svoje srce,čuvaj svoju porodicu i ne podleži pritiscima javnosti da igraš iako ne osećaš hemiju koja neophodna. Glavu gore,nemaš čega da se stidiš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA