≫ 

Svetislav Pešić se ne vraća u Beograd zajedno sa košarkašima Srbije!

Selektor će se u Srbiju vratiti letom preko Beča

  • 29
Svetislav Pešić Foto: Fiba.basketball

Košarkaši Srbije rano jutros su napustili hotel u Berlinu i mnogo ranije nego što je bilo ko očekivao krenuli su put Beograda. Ono što je interesantno, sa ekipom nije krenuo i selektor Svetislav Pešić, koji će se vratiti u "drugoj turi".

Telegraf je rano jutros oko šest časova dočekao igrače ispred hotela, oni su sa spakovanim koferima ušli u vozila za transfer do aerdoroma, gde su letom iz Berlina krenuli ka Beogradu.

Sa njima nije bio i Svetislav Pešić, koji će se, kako saznajemo, vratiti sa ostatkom delegacije KSS letom preko Beča.

Pešića mnogi kritikuju kao glavnog krivca za vođenje utakmice u meču protiv Italije, kada je u prelomnim momentima "zaboravio" na klupi najboljeg igrača sveta Nikolu Jokića, kao i što nije tražio tajmaut da preseče seriju Italijana od 14:2 kojom su prelomili meč.

Kakva će biti sudbina selektora posle neuspeha na Evrobasketu, ali i kompletnog rukovodstva KSS, ostaje nam da vidimo u danima koji slede.

Video: Pešić sumirao poraz od Italije: Nismo fizički bili na nivou

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ванга

    12. septembar 2022 | 11:10

    Некако ми се нису снашли Давидовац и Јарамаз..Ко за малер нас никако није ишао шут са дистанце..У неким тренуцима нам се тотално распала игра..Фалили су нам Бјелица,Недовић,Богдановић..Никако да окупимо цео тим.. Мада играли смо добро у групи. По мом мишљењу Италијани су некако више гинули синоћ и више желели победу. А ко више жели победу обично он и победи. Горе главу! 🇷🇸

  • Disko

    12. septembar 2022 | 10:55

    Nema potrebe da se vraca

  • GG

    12. septembar 2022 | 11:09

    DANILOVICU ODLAZI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA