Gurović o porazu Srbije: "Bolji smo od Italije, ušla nam je voda u uši, ne može samo na Jokića da se računa"

Bivši reprezentativac ističe da ne može tim da računa samo na Nikolu Jokića

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dragan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • VASKE

    13. septembar 2022 | 09:24

    DA SMO BOLJI MI BISMO POBEDILI.TEREN JE DA SE POKAŽE KO JE BOLJI I MUKA MI JE OVO KADA ČUJEM.

  • Dejan

    13. septembar 2022 | 07:40

    Reprezentacija pocela je da klizi jos prije pocetka prvenstva.Situacija Teodosic.Da li je on vise za reprezentaciju ili nije ,s covjekom se trebalo o tome razgovarati prije tri mjeseca.Kao igrac koji godinama igra logicno je bilo ranije pozvati ga popricati objasniti ,i zivot ide dalje.Nama se desio novi Bane Ivanovic s kapitanskom yrakom sve mutno nista cisto.Danas poslije ispadanja ,da li je Teo trebao igrati mnogi ce reci trebao je.Micic sam nemoze ,a ostali Jaramaz.......nisu jos dorasli tom kvalitetu.

  • Sharcevic

    12. septembar 2022 | 21:43

    Mi igramo neefikasnu kosarku. Sta to znaci? To znaci da se mi u utakmicama mnogo vise trosimo nego druge ekipe. Pogledajmo npr Lucica, znaci jednog iskusnog i radinog igraca. Radio je i ginuo u cijelom takmicenju. Da bi lipsao skroz u nokaut fazi. I ne samo on. Vec u prvoj cetvrtini Jokic je dahtao kao na izdisaju. Jer ovde nema Gordona, Bartona, i ostalih koji mogu u talasima da odmaraju Jokica dok je u igri. Ovde se videlo da je trener naredio stalno davanje lopte Jokicu a to nije koncept s kojim je familijaran niti to ume da radi Micic koji je tzv plej zaletac. On moze da se stusti iz praznog prostora i da neverovatan kos. Ali u gustom saobracaju koji su stvorili ne samo Talijani nego i Izraelci, on to ne moze te igra ledjima. Talijani su dobro znali Denverov stil i igrali su isto kao ekipe koje su Denver izbacile iz plejofa. A to je da cela odbrana se pomeri napred, izvan perimetra. Ne samo front igraci nego svi, uz udvajanje Jokica. Samo zbog ove taktike trebao nam je Teo (a i zbog psihicke lucidnosti slicne talijanskom treneru). Denver ni sa pokretnim Bartonom ni Morisom nije mogao protiv te taktike jer oni nisu Murej koji zna da ubode i 50 u takvim prilikama. Ili Porter Dzunior kog tesko mozes braniti u skok sutu. Sve uracunato, daju Jokicu da da svojih 27 koseva a igra se na 120. A plejof NBA to je Fiba. A Micic cak nije ni Barton ni Moris niti je Kalinic Porter niti Lucic Gordon. Tu taktiku napred isturene odbrane Pesic nije imao Tea da probije ni Bogdana kao Portera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA