≫ 

"To što su mi govorili prelazi granicu": Šruder objasnio neprimeren gest ka klupi Grčke zbog kog je isključen

Ipak, isključen je kad je sve bilo gotovo

  • 2
Denis Šruder

Printskrin: Youtube/FULL BASKETBALL GAMES FOR YOU

Nemački košarkaš Denis Šruder nije želeo nikome da se izvinjava nakon provokacija koje je uputio klupi Grčke u okviru četvrtfinala Eurobasketa!

Nemačka je savladala Grčku i boriće se za medalju, a Šruder, koji je bio jedan od najboljih na terenu, dobio je drugu tehničku grešku, automatski i isključenje, na 3.48 minuta do kraja.

Iako ga kamera nije "uhvatila", Šreder je imao jedan neprimeren gest ka klupu Grčke, njihovom selekoru Dimitrisu Itudisu i jednom od pomoćnika.  Na kraju, obratio se javnosti, pogotovo grčkim navijačima:

- Grčki navijači!!! Odličan atmosfera. Mogu da istrpim mnogo, ali kada me vređaju ili kažu nešto o mojoj porodici onda to prelazi granicu. I to nije u redu, pa vas molim da mi ne govorite kako da reagujem. Blagosloveni bili - poručio je Šreder preko društvenih mreža.

Nemački plej je očigledno imao neke neraščišćene račune sa klupom Grčke, a šta se dešavalo u Berlinu kod tog isklljučenja možete pogledati od 1.53.46 na videu ispod:

Video: Nismo bili na potrebnom nivou, nije nas poremetio pritisak: Itudis na srpskom posle eliminacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA