Moćne reči Gobera o eliminaciji Jokića, Dončića i Janisa: "To je samo jedna utakmica, ne NBA plej-of"

Centar Francuske je prokomentarisao ulazak njegovog tima u finale Eurobasketa

  • 0
Rudi Gober Foto: Telegraf.rs

Košarkaška reprezentacija Francuske prvi je finalista ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u košarci pošto je ubedljivo, sa 95:54 savladala selekciju Poljske. 

Pobeda Francuza se ni u jednom momentu nije dovodila u pitanje, a posle meča Rudi Gober prokomentarisao je igru svog timana ovom turniru.

- Imali smo uspone i padove tokom ovog takmičenja. Pripremili smo se da ne odustajemo i sada smo u poziciji da osvojimo zlatnu medalju. Dobar je osećaj bti u finalu, a lekciju koju sam naučio, je da je dobar osećaj biti u finalu i da ćemo dati sve da osvojimo takmičenje. Moramo da se motivišemo. Dobra je prilika i igramo dobru košarku.

Gober je objasnio i kako je njemu delovao trijumf Poljske nad Slovenijom.

- Bio sam impresioniran igrom koju sam video. Svaki tim i igrač koristi vreme u timu da pokaže i uradi nešto. Impresioniran sam da se Slovenija vratila i da je Poljska nastavila da igra. To kaže mnogo o snazi tima i kaže mnogo o košarci.

Gober se osvrnuo i na to što NBA zvezde poput Nikole Jokića, Luke Dončića i Janisa Adetokumba više nisu na turniru.

- Znate, u jednoj utakmici sve može da se desi. To je samo jedna utakmica, nije kao plej of serija u kojoj igraš 7 utakmica. Sve može da se desi. Videli smo tokom ovog takmičenja, i mi smo umalo izgubili dva puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA