Srpski novinari zbunili selektora Poljske pitanjem o novom ugovoru: Pogledajte njegovu hit reakciju

Poljacima ostaje žal zbog toga što nisu osvojili medalju, ali su ponosni na veliki uspeh

  • 1

Selektor Poljske, Igor Miličić rekao je posle meča za treće mesto, u kojem je njegov tim poražen od Nemačke, da ostaje žal zbog nekih grešaka i ističe da Nemci nisu iznenadili njegov tim.

- Gorak uspeh, verovali smo da možemo da pobedimo Nemačku, mislim da smo bili dobro pripremljeni, u jednom momentu je naš napad stao, a u drugom smo napravili neke početničke greške, gde se vidi nedostatak iskustva i ovakve uloge za igrače - rekao je Miličić i osvrnuo se na završnicu meča.

- Igrali smo meč-ap tri odbrane, jednu smo odbranili, u dve smo primili koš, nepotrebno smo dopustili Vojtmanu, za koga smo znali da u ključnim momentima uzima loptu, mi smo u napadu promašili neke otvorene šuteve.  - Mislim da smo imali mogućnost da dobijemo meč, Nemci nas nisu ni sa čim iznenadili, par grešaka, ali ponosni smo na to šta smo uradili, takođe i što smo dobili jednu grupu na Evrobasketu 2025. godine, to samo potvrđuje koliko je ovo veliki uspeh za našu reprezentaciju, u momentu kada Evrobasket ima najviše talenta svih vremena - konstatovao je selektor Poljske.

Na kraju su ga srpski novinari upitali da li je potpisao novi ugovor, na šta je on samo kratko odgovorio.

- Nemam komentar na to - rekao je selektor Poljske uz osmeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosanski Brod

    18. septembar 2022 | 23:01

    ŠBB KBB da si početkom '90.-ih otišao u Partizan umjesto u Jugoplastiku,kao jednu od tada dve najjače opcije i ponude koje si imao?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA