≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Košarkaši Zvezde i Partizana nikad "primamljiviji" za Euroleague Fantasy timove: Vreme je za duplo kolo

S. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Proučite svaki detalj

  • 1
Fantasy Euroleague Foto-kolaž: Euroleague Fantasy, Nikola Tomić, MN Press Ivica Veselinov/Nebojša Paraušić

Vreme je za menadžere Evroliga Fantasy Challenge da prouče svaki detalj i svakog košarkaša pošto je na redu novo duplo kolo. Već smo ranije pisali, i dobro su poznati, kvaliteti igrača poput Larkina, Kampaca, Boldvina, Lesora, Monekea i ostalih, koji često umeju da donesu veliki broj poena. 

Ipak, sada predlažemo neke od košarkaša koji bi mogli da iznenade i naprave dodatnu razliku.

Tim Šnajder, Alba Berlin (4.5) - Košarkaš od kojeg bukvalno možete da očekujete sve. Ako uđe u seriju, može da donese pristojan broj poena, a može i da ode u minus. Barslona je šuterski nastrojena ekipa i igra otvoreno što odgovara i Albi, pa bi Šnajder, shodno ceni, mogao da bude dobar izbor za popunno "rostera".

Devon Hol, EA7 Armani Milano (8.1 kredit) - Milano je bez plejmejkera Maoda Loa i Bili Barona. Hol je predvodio Milano do pobede u gostima nad Barselonom 86-90 sa 21 poenom i indeksom korisnosti 22. Dokle god Lo i Bili Beron ostanu van terena, Hol će imati više vremena za igru i trebalo bi da iskoristi svaku priliku.

Pi Džej Doužer, Partizan (11.9 kredita) - Partizan je neporažen u decembru, a Doužer je imao mnogo zasluga za pobede i dobre igre. Nakon prilagođavanja, Doužer pokazuje sav raskošni "repretoar" dobrih poteza, a prosečno daje 15.2 poena, 4.4 skoka, 4.8 asistencija i ima indeks korisnosti od 20.6, uz 23 od 32 šuta iz igre (71.9%).

Nemanja Nedović, Crvena Zvezda (12.1 kredit) - Zvezda će odigrati dve utakmice u Beogradu ove nedelje, što je dobra vest za Nedovića. Veoma dobro se pokazao u poslednje dve domaće utakmice, sa prosekom od 21.5 poena uz 8 od 14 trojki (57.1%) i indeksom korisnosti od 23.0. Srpski okšarkaš igra sa mnogo samopouzdanja, pa bi mogao da bude dobar izbor.

Gabriele Proćida, ALBA Berlin (7.7 kredita) - Procida je napredovao ove sezone i trebalo bi da i dalje dobija dosta vremena za igru.  U poslednjih pet utakmica, Procida je prosečno postizao 13.8 poena uz indeks korisnosti od 12.6.

Mario Hezonja, Real Madrid (10.6 kredita) - U poslednje tri utakmice, Hezonja je prosečno beležio 16.3 poena, 4.0 skoka i indeks korisnosti od 17.3. Hezonja je pronašao način da pomogne svojoj ekipi na različite načine u zanimljivoj ulozi s klupe.

Bruno Kaboklo, Partizan (13.4 kredita) - Brazilac se odlično snašao među crno-belima. Frenk Kaminski vraća se iz povrede i putuje sa timom u Valensiju i Madrid. Ipak, ne očekuje se da Kaminski dobije značajniju minutažu.

Miloš Teodosić,  Crvena zvezda (12.0 kredita) - U poslednja tri kola indeks koristnosti jednog od najboljih plejmejkera Evrope je dvocifren. Teo je od Valensije uhvatio ritam i donosi 20, 16, 19 poena. Meč protiv Reala i duel protiv Kampaca odlična je prilika da u direktnom duelu sa jednim od najboljih asistenata lige "proradi" i magija Srbina koju ima u rukama. Tako, teo bi mogao da bude odlična opcija za ovo kolo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A u tirani muk

    18. decembar 2023 | 14:39

    opet neko svjesno gura ove male albance sa partizanom..alo ljudi..pudtite boraniju..koga oni zanimaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA