≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Giedraitis: "Ovo je bio jedan od problema zbog kog nismo pobedili Žalgiris"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Litvanac ističe da mu je žao što su ispustili tu prednost

  • 0

Imala je Crvena zvezda veliku priliku da uzme prvi brejk na startu Evrolige, vodili su u poslednjoj četvrtini sa devet poena viška, ali su na kraju poraženi od Žalgirisa rezultatom 79:74!

Jedan od onih igrača od kog se očekivalo više, odnosno čiji poeni su možda falili, bio je Litvanac Rokas Giedraitis koji je imao samo četiri poena i četiri skoka.

Nedugo nakon utakmice, u razgovoru za malobrojne srpske medije, među kojima je i Telegraf, je rekao:

- Ne verujem da sam bio nervozan. Možda nešto malo, ali ne da bi uticalo na partiju. Kontrolisali smo 30 i nešto minuta igru. Ne znam, čini se da smo igrali istu košarku, da se ništa nije promenilo. Oni su počeli da pogađaju, dobili su energiju i desilo se to što se desilo. Možda bi i mi trebalo da budemo malo mirniji. Jedan od problema je bio taj što su počeli da preuzimaju i onda nismo znali šta da radimo - rekao je Litvanac i dodao:

- Moraćemo da odgledamo video sa ove utakmice. Prvu i poslednjiu četvrtinu. Tu je nekih sedam-osam minuta bilo loše. Pokušaćemo da popravimo te izgubljene lopte. Bilo je i dobrih stvari, kontrolisali smo igru, sve je bilo u našim rukama.

Na pitanje kako se oseća nakon što je igrao pred sunarodnicima, Rokas je rekao:

- Sad se osećam tužno, jer nisam pobedio. Imali smo šansu, žao mi je. Okrećemo se narednoj utakmici i pokušaćemo da pobedimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA