Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepe vesti za Partizan: Olimpijakos bez dva bitna igrača u duelu sa crno-belima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko zna, možda će i ovo biti prevaga...

  • 4
KK Srbija- Litvanija Košarkaška reprezentacija Srbije, Svetsko prvenstvo u košarci 2023. MANILA Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Partizana u okviru 4. kola Evrolige igraju protiv Olimpijakosa na gostujućem terenu, a pred sam meč, crno-beli su dobili i malo lepih vesti od protivnika. Naime, crveno-beli iz Pireja u ovom meču neće moći da računaju na dva veoma bitna igrača.

Kako prenose grčki mediji, što je i zvanično potvrđeno, Olimpijakos će protiv Partizana nastupiti bez Ignasa Brazdejkisa i Luka Sikme, koji su zbog povreda izostavljeni iz tima Jorgosa Barcokasa.

Ovo bi umnogome moglo da znači i da će Partizan imati određene prednosti na pozicijama tri i četiri, koje pokrivaju ova dva košarkaša, te bi jedna od ključnih figura mogao da bude Džejms Naneli, koji je već pokazao da se nalazi u odličnoj formi.

Ipak, ne treba zaboraviti ni to da i povrh ova dva izostanka, Olimpijakos ima i te kako s čim da raspolaže u svom timu, koji je i sastavljen za visoke domete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    19. oktobar 2023 | 19:18

    Pored neigranja dva igraca ne vidim nacin kako mozemo pobediti Olympijakos,u ovom momentu nijedna linija tima ne fukcionise,pogotovo defanzivno gde skoro svaki napad protivnika zavrsava kosem ili njihovim skokom za drugi ili treci napad

  • Doca

    19. oktobar 2023 | 19:10

    Kako uvek protiv njih neko oslabljen 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA