≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Crvena zvezda ima novog trenera, Grk stiže na Mali Kalemegdan umesto Duška Ivanovića!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko ime stiže na Mali Kalemegdan, dok je ugovor i već potpisan!

  • 98
Janis Sferopulos Foto: MN Press

Nakon što je Crvena zvezda otpustila Duška Ivanovića, ekspresno je pronađena i zamena. Kako saznaje Telegraf, Joanis Sferopulos preuzima kormilo ekipe i vodiće ekipu u nastavku sezone, što bi uskoro trebalo da bude i zvanično. Saznanja do kojih je došao Telegraf, jeste i da će Grk koliko sutra (nedelja), voditi prvi trening ekipe!

Grčki trener se već povezivao s Crvenom zvezdom i prethodnog leta, ali tada je klupu sa Malog Kalemegdana preuzeo Vladimir Jovanović, koji se nije najbolje snašao, a upravo je njega zamenio i Duško Ivanović, koji je sa ekipom napravio velike stvari, bar u tom mandatu.

Nakon toga se nije snašao najbolje, te je došao otkaz.

Joanis Sferopulos je prethodni posao imao u ekipi Makabija iz Tel Aviva, gde je radio četiri godine pre nego što je otpušten.

Pre Makabija, Sferopulos je bio i četiri godine u Olimpijakosu gde je čak dva puta igrao finale Evrolige.

Inače, pored Sferopulosa, Zvezda je imala još nekoliko opcija, ali po svemu sudeći - on će naslediti Duška Ivanovića na klupi ekipe sa Malog Kalemegdana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nicifor

    21. oktobar 2023 | 20:55

    Grobari , zahvalite Vucicu sto vam je na klupi Obradovic . Kad vam bude otisao Obradovic nikad vise necete igrati evroligu . Kapa dole drzavi sto finansira ogroman novac za jedan i drugi tim .

  • Haha

    21. oktobar 2023 | 20:32

    Cirkus! Posle osvajanje ABA od strane Partizana znao Sam da ce sujeta I muka da proradi. Znalo se da ce neko pokusati da ucini sve pa I da upumpa ogroman novac samo da se prestigne velikan Partizan. Uzalud! Nema taj klubic pedigre za tako nesto. Isto ce cekati I novog trenera. A, uskoro ce menjati I onoga Izraelca. Dzaba trud I bacanje u vir ogromnog novca.

  • Stvarno

    21. oktobar 2023 | 21:48

    Zašto Grk kada imamo najvećeg koji trenutno završava za trenera i mogao bi sada da ostvari san sebe i svih zvezdaša?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA