Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji oko Kabokla i Partizana, javio se agent: "Nije imao ugovor s Venecijom, znali smo to! Pretili su nam"

Vreme čitanja: oko 1 min.

On kaže da je sada sve gotovo

  • 2
Bruno Kaboklo Foto: Printscreen/X/PartizanBC

Košarkaški klub Partizan je doveo novo pojačanje u svoje redove, pošto je i zvanično potpisao dvogodišnji ugovor sa centrom iz Brazila - Brunom Kaboklom, koji je konačno završio svoj spor sa Venecijom iz Italije, s kojom je potpisao ugovor na leto.

Povodom čitave situacije su se oglasili i iz menadžerske agencije ovog košarkaša, gde su za Sportando objasnili čitavu situaciju.

Naime, on tvrdi da Kaboklo nije ni imao ugovor sa Venecijom, tačnije, da to nikad nije ozvaničeno.

- Kada sam potpisao Bruna, pregledao sam njegov ugovor i shvatio da on zapravo nije zvanično potpisao sa Venecijom, pošto je potpisao preliminarni ugovor, a ne zvaničan ugovor. U ugovoru je navedeno da postoji klauzula o kupovini koja se mora platiti ukoliko se preliminarni sporazum ne ispuni. Znali smo od samog početka da možemo napustiti situaciju u bilo kom trenutku. Vlasnik (klub) je napravio veliku grešku jer je ugovor koji su sastavili bio veoma loše napisan. Razumeo sam da je želeo da se zaštiti jer ulazi u izbore. Pokušali smo na sve načine da platimo klauzulu o kupovini mnogo ranije, ali su želeli samo da naruše moje ime i ime igrača, nadajući se da će nas pritisak slomiti - rekao je njegov agent.

On je potom otkrio i da su mu pretili smrću.

- Čak su slali ljude da nam prete na društvenim mrežama. Kada se priključio NBA turneji, kontaktirali su sve strane, uključujući i NBA, pokušavajući da ga spreče da igra. Svi su znali da to ne mogu da učine, i zato se priključio njima. Nisu želeli igrača, nisu želeli klauzulu o kupovini, samo su želeli da mu naškode. FIBA je presudila u našu korist, i sada je on sa Partizanom

(Telegraf.rs)

Video: Vukčević nezadovoljan i pored dobre partije: "Ja sam igrač ekipe, bitno je samo da pobedimo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    7. novembar 2023 | 20:16

    E moj Kaboklo od svih natezanja i bez kluba, tebi upala kasika u med. Pogledala te sreca i potpisao si za najbolji klub i radices sa najboljim trenerom. Sta ti je zivot... Srecno

  • Rumenko

    7. novembar 2023 | 20:14

    To Bodiroga javio Savicu a direktor je pitao trenera da lu mu treba takav igrac ne kosta mnogi samo da se izdvoji za neku platicu.I tako je veliko pojacanje stiglo zbog trenera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA