Vreme čitanja: oko 2 min.

Vlade Đurović dao svoj sud: "Da je Partizan izgubio od Fenerbahčea, imao bi minimalne šanse da uđe u Top 8"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iskusni trener komentarisao je meč crno-belih u Evroligi

  • 33
Vlade Đurović Printskrin: Youtube/RTS Oko - Zvanični kanal

Košarkaši Partizana slavili su sinoć nakon velike drame u "Štark Areni" u meču 7. kola Evrolige protiv Fenerbahčea (85:84), iako je u poslednjem napadu došlo do konfuzije između Pi Džeja Doužera i Frenka Kaminskog koji su izgubili loptu i dali šansu gostima da slave.

Meč je komentarisao i iskusni stručnjak, Vlade Đurović, koji je istakao da je meč zapravo rešio sjajni kapiten Danilo Anđušić svojim potezima.

- Neverovatna i velika pobeda. Partizan je neke utakmice gubio na ovaj način, nesrećno i sada mu se to vratilo. Mnogi će reći da ima još da se igra, ali da je Partizan izgubio i ovo, imao bi minimalne šanse da uđe među osam. Nije još ništa rešeno, mnogo ima da se radi za oba srpska kluba. Pričao sam sa nekim ljudima u kafiću, moje mišljenje je da je meč rešio Danilo Anđušić. U poslednjoj deonici uhvatio je skok u napadu, vratio Dožeru za trojku, pa dao jednu pored Itudisove klube. Dao je i dva penala, imao asistenciju za zakucavanje Smailagića. Uradio je dosta toga dobrog - poručuje Vlade.

Na konferenciji za medije, Željko Obradović je posebno obratio pažnju na Tristana Vukčevića. Ističe da on mora da igra bolje u odbrani i da će tada postati pravi igrač.

- Tristan? Slažem se sa Željkom u potpunosti. Nije promašio nijednu loptu, pogodio je i penale, dvojke i trojke, baš kao u Splitu. Dugo ne igra i onda na pitanje zašto je sjajan u napadu, a odmaže u odbrani. Ne mogu da verujem, ta visina, raspon ruku, to je nešto kao Vembanjama. Nije toliko visok, ali ima raspon da je to strašno. Umesto da lupi dve-tri rampe, da ima sedam-osam skokova... Njegov otac Duško je bio sjajan košarkaš u Grčkoj, ovaj mali je viši od njega. Morao bi da razgovara sa njim. Odbrana nije filozofija, to je stvar volje. Žao mi ga je, uzalud gubi vreme, kad ga vidim na klupi ili iza, praktično u publici kao 13. igrač, mene srce bolji - iskren je bio Đurović.

(Telegraf.rs)

Video: Andrija Jelavić posle pobede Mege nad Zadrom: "Odigrali smo fenomenalno prvo poluvreme"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    10. novembar 2023 | 20:36

    Zasto je bitno sta je on rekao, kada se pokazalo, 100 puta do sada, da su mu analize, gotovo po pravilu, pogresne? Cak ga je i Covic upozorio pre neki dan da pazi sta prica posto ga on placa

  • #

    10. novembar 2023 | 20:20

    vlade običan prodavac magle

  • Ivan

    10. novembar 2023 | 20:25

    Daj bre vise ovaj izlapeo lupa kao maksim ne zna nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA