≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Košarkaš Partizana se pohvalio fotografijama prelepe Srpkinje: Mnogi su stekli pogrešan utisak...

Vreme čitanja: oko 2 min.

Karmen važi za jednu od najlepših dama među sportistkinjama...

  • 3
Bruno Caboclo, Karmen Petrovic Foto: Mileta Mirčetić, Instagram/karmen_wwe

Košarkaši Partizana poraženi su od Bajerna u meču 8. kola Evrolige, a i pored poraza, crno-beli imaju razlog za zadovoljstvo jer su na ovom meču "dobili" Brazilca Bruna Kabokloa. 

Novo pojačanje, Kaboklo, na svom "debiju" u Evroligi za Partizan je postigao 19 poena i 2 skoka, bio najefikasniji igrač svog tima i  odmah pokazao da će biti važan košarkaš srpskog tima. Posle meča, na društvenim mrežama Kaboklo je navijače oduševio objavama iz duela sa Bajernom, čime je pokazao koliko mu znači novi klub i prvi odlično odigran meč. Ipak, delimično, Kaboklo je i zbunio navijače komentarima na objave na kojima se nalazi atraktivna devojka Karmen Petrović.

Mnogi su pomislili da je Brazilac po dolasku u Srbiju "zaljubljen", ali, reč je o tome da je pisao, po svemu sudeći, svojoj devojci, Srpkinji Karmen Petrović.

- Super lepa - napisao je košarkaš na jednu od objava.

Reč je o jednoj od najpopularnijih takmičarki u američkom rvanju. Karmen je rođena u Zenici, a pravo ime joj je Monika Klisara.

Ona spada u najzgodnije i najlepše sportistkinje na planeti i često objavljuje svoje fotografije koje upravo Kaboklo komentariše.

Zanimljivo, Karmen se pre odlaska u svet američkog rvanja veoma uspešno bavila karateom.

- Moje ime je Monika Klisara, rođena sam u ratom razorenoj istočnoj Evropi, emigrirala u Kanadu, trenirala sam karate ceo život, a sada sam dovoljno blagoslovena da nastavim svoj put sa "WWE". Mnogo stvari u mom životu mi je bilo strano. Osećala sam se kao da ne pripadam, kao da se delovi ne uklapaju. Ovo nije taj slučaj - rekla je jendom priliko,m.

Karmen, na svom Instagram profilu ima zastave Hrvatske, Kanade i Srbije, a na jednoj od objava je i fotografija sa Kabokloom. Naime, fotografija je sa venčanja njene najbolje prijateljice, a par izgleda srećno i veoma zaljubljeno.

Da podsetimo, sledeći meč Partizan igra ovog petka protiv Albe od 20.45.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    16. novembar 2023 | 13:23

    Jeftina roba, većinim žena jure uspešne muškarce i spremne su na sve, a ne da same naprave karijeru. Kite se tuđim perjem. Vreme je da se opamete, da same naprave karijeru, a ne preko kreveta. Tako da svaka žena se zaleće za nečiju slavu i novac. Ne bira se cena.

  • nis

    16. novembar 2023 | 13:56

    Kokoš i košarkaš.

  • Branko perovic

    17. novembar 2023 | 20:08

    KABAKLO JE ZGODAN MOMAK A OVA DEVOJKA KOJA STVARNO IZGLEDA PRELEPO...VEROVATNO NISU U VEZI ALI LEPO IH JE VIDETI..ON SAMO DA NASTAVI IZGLEDA DA MNOGO ZNA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA