Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda "desetkovana" u Atini, Olimpijakos ništa bolji: Ovi košarkaši propuštaju bratski derbi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda želi da ponovi igru protiv Fenerbahčea

  • 4
KK Crvena zvezda KK Olimpijakos Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.15 časova gostuju ekipi Olimpijakosa u utakmici devetog kola Evrolige.

Ono što će svakako biti problem za oba tima jesu povrede. Sa jedne strane, u timu za šampiona Grčke nastupiti Nikola Milutinov, Najdžel Vilijams Gos i Šekil Mekisik.

Sa druge strane, crveno-beli dolaze u Pirej sa skraćenomm rotacijom. Naime, od ranije je povređen Branko Lazić, baš kao i Adam Hanga i Marko Simonović, dok je Nejpir slomio nes i neće moći da nastupi. Takođe, nije nemoguće da Jago dos Santos i pored povrede zadobijene u duelu sa Fenerbahčeo istrči na parket dvorane "Mira i prijateljstva".

- Igramo protiv jako dobrog tima, tima čije kvalitete poznajemo, bili su finalisti prošle sezone. Možda u poslednje vreme nemaju dobre rezultate, ali imaju ogroman kvalitet i mogu da igraju jako dobro. Moramo da budemo spremni za bitku sa jako dobrim timom - rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Dos Santos je izjavio da "crveno-bele" očekuje težak meč u Atini.

- Olimpijakos takođe ima sjajnu atmosferu, dobre navijače, izvanredan tim...ali spremićemo se. Raspored je izuzetno gust, napori su veliki, ali mislim da je ključ odbrana, a napad će doći sam od sebe - naveo je Dos Santos.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA