Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobre vesti za Zvezdu pred Efes: Kapiten ponovo u timu

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrači s epolako oporavljaju

  • 2
Branko Lazić Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Crvena zvezda dočekaće ekipu Efesa ovog petka od 20 sati u meču 11. kola, u kojem će, u timu crveno-belih biti i kapiten Branko Lazić.

Naime, prema rečima trenera Janisa Sferopulosa, Lazić se vratio trenažnom procesu, a u Beograd se vratio i Adam Hanga koji je bio u Budimpešti na pregledima.

Takođe, Hanga se još uvek oporavlja, a dobra vest je da se pridružio timu u Beogradu, i postoje indicije da će možda uskoro početi i sa treninzima. Mađarski reprezentativac usled povrede van parketa već nekoliko nedelja i biće još neko određeno vreme.

- Ni mi nismo srećni zbog poraza u prethodnim utakmicama i moramo da budemo jaki i spremni da igramo svaku utakmicu, i sledeću i sledeću. Ali, sada je naš glavni prioritet da protiv Efesa odigramo dobru utakmicu. Ne znamo još da li će Branko Lazić da igra, počeo je da trenira, odradiće i trening sa kontaktom i u petak ujutro ćemo odlučiti da li će igrati ili neće. Adam Hanga još ne trenira, a Šabaz Nejpir će još dugo morati da nosi zaštitnu masku - potvrdio je Sferopulos novinarima pred duel sa Efesom.

(Telegraf.rs N.M.)

Video: Trening kapitena crveno-belih pred meč sa Fenerbahčeom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    30. novembar 2023 | 15:08

    Auuu dobre vesti ,još jedanj panj uz Lazarevica u napadu ,mada ruku na srce Lazic je za Lazarevica Jordan .

  • nibrS

    30. novembar 2023 | 19:32

    Ahahahahahaha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA