≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pa, preslatko! Sin Matijasa Lesora jednim detaljem kupio Grobare, tata mora da je ponosan zbog toga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pa, ovo je predivno!

  • 0
Matijas Lesor, sin Foto: Mileta Mirčetić / MN Press: Ivica Veselinov

Ekipa Partizana je slavila protiv Panatinaikosa sa 92:87 posle produžetka u meču 11. kola Evrolige, čime su upisali i svoj peti trijumf u ovom takmičenju, međutim, sam meč po sebi je bio značajan i za navijače i za igrača "Zelenih" Matijasa Lesora.

Matijas Lesor je prethodnu sezonu, kao i polovinu pre nje proveo u Partizanu, gde je uz trenera Željka Obradovića postao jedan od najboljih centara Evrolige, što ga je preporučilo i najvećim klubovima u Evropi.

Priliku je iskoristio Panatinaikos, odveo ga je u svoje redove, a, Lesor nije zaboravio ni navijače koji su ga bodrili, a koji ga i dalje obožavaju.

Koliko mu znače oni, kao i koliko mu znači grad Beograd, pokazao je tako što je sa sinom proslavio i rođendan u prestonici Srbije, gde su mu bili saigrači, dok je njegov sin pokazao takođe ljubav i zahvalnost prema Partizanu.

Žena Matijasa Lesora, Trejsi, bila je sa njihovim sinom u Areni, gde su ih navijači bodrili, a jedan detalj je bio posebno lep.

"Mali" Lesor je na svojim patikama imao i grb Partizana, čime je čitava porodica Lesor pokazala ljubav na još jedan divan način prema crno-belom klubu.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Partizana opkolili Lesora posle utakmice u Areni i napravili šou

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA