Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog ovoga je Kaboklo veliko pojačanje Partizana: Crno-beli nisu isti tim sa njim i bez njega

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brojke govore za sebe

  • 4
Košarka Evroliga KK Partizan Panatinaikos Foto: Mileta Mirčetić

Veliki trijumf Partizana posle produžetka upisan je u utakmici sa Panatinaikosom (92:87) u okviru jedanaestog kola Evrolige. Zek Ledej je bio predvodnik tima sa 23 poena i ključnim zakucavanjem, Kevin Panter je na povratku bio onaj pravi u finišu, ali i brazilski centar tiho pokazuje svoj uticaj na igru.

Početkom novembra Bruno Kaboklo je zadužio crno-beli dres posle prave sage oko ugovora sa Venecijom, a već je uspeo da kupi kredit celokupne Partizanove publike.

Protiv Atinjana je u završnici imao jednu od bitnijih rola, meč okončao sa 12 poena i 5 skokova, a dan kasnije analitičar BasketNews-a Augustas Šulijauskas je izneo neke vrlo zanimljive podatke kada je u pitanju Brazilac.

Za oko 80 minuta košarke Kaboklo je ostavio vidan uticaj na igru kluba u Evroligi. Ofanzivni rejting ekipe je veći za oko 15 poena, dok je i odbmrambeni bolji za oko 7, ako se poredi njegovo vreme u igri i celokupno vreme tima u jedanaest kola.

Bruno na četiri odigrana duela u proseku daje 11.8 poena i hvata 4.2 lopte.

(Telegraf.rs)

Video: Kaboklo pred Albu: "Bilo mi je važno da uhvatim ritam, uskoro ću znati pravu rolu u timu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    2. decembar 2023 | 10:46

    Odlično pojačanje , barem tako izgleda. Skok u odbrani i napadu , mekana ruka , snažan , pristojan u odbrani , još kad nauči kretnje u napadu ... Ako Trinki i Aco Petrović ( trener u reprezentaciji) kažu da je čudo od igrača ja im vjerujem. Osobno , mene više raduje PJ , igračina samo takva . Aklimatizirao se , odličan u odbrani , pristojan prodor i šut a Željko ga polako školuje da bude extra play. Jare ce se dic , treba vremena i strpljenja poslje ozljede i totalnog gubitka samopouzdanja. Ponavljam , dečko je reprezentativac nije on zaboravio igrati košarku , naprotiv. Igra užasno ali treba mu dati podršku , biće to opet onaj stari dobar Jare Plus grobar u srcu i duši , ne može bolje Napred Partizan !!

  • majda

    2. decembar 2023 | 15:48

    partizan ide u top 8..1000 %

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA