Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlade Đurović dao novi sud: "Partizan je uhvatio zadnji voz, znam da će reći - šta ja sad pričam..."

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskusni trener komentarisao je pobedu crno-belih nad Panatinaikosom

  • 12
Vlade Đurović Printskrin: Youtube/RTS Oko - Zvanični kanal

Košarkaši Partizana savladali su Panatinaikos posle produžetka u utakmici 11. kola Evrolige, a već večeras će ponovo biti na terenu u okviru ABA lige, pošto u Železniku igraju sa FMP-om.

Iskusni trener Vlade Đurović je po običaju na TV Arena Sport svakog prvog dana vikenda analizirao meč crno-belih u Evroligi. Posebno je istakao povratak Kevina Pantera na teren i njegov uticaj na tim.

- Onako kako je Panter igrao, mislio sam da nije oporavljen, ali kada je bilo najvažnije - pogodio je dva šuta, pa bacio alej-up. Da nije bilo njega, Partizan ne bi dobio. Ovo je bila najbolja odbrana Partizana ove sezone, a oni su primili najviše koševa uz Albu. Igrali su oštro, uz kontakt, skok je bio dosta bolji i da nije bilo Lesora, bio bi još bolji. Lesor je sebe nadmašio kako je igrao i to protiv svog bivšeg kluba, a nije se čuo jedan zvižduk. To je dokaz da su ga voleli.

Dodaje da je Partizan uhvatio zadnji voz da se priključi gornjem delu tabele.

- Partizan je uhvatio zadnji voz. Znam da će reći šta ja sad pričam, ali da nisu - teško bi stigli ostale. Real ima deset pobeda, Barsa osam, dve ekipe sa sedam, pet sa šest pobeda i pet sa pet pobeda. Da je Partizan ostao sa četiri, bio bi zajedno sa Milanom... Veliki je to zaostatak - zaključak je Đurovića.

(Telegraf.rs)

Video: Lesor poručio Panteru da ga mrzi! Kapiten Partizana davao izjavu, kada je naišao bivši saigrač

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Old

    2. decembar 2023 | 17:51

    Znaci tvoji su vec sad izvisili?!

  • Lakirana cipelica

    2. decembar 2023 | 19:03

    Treba istaci da covek sto manje kaze, manja je veravatnjoca da ce ispasti smesan. Prosle godine je partizan imao 4-9 i 3 pobede ispod crte, a na kraju 6 na tabeli. Niko od vas ne shvata za sta je partizan sposoban. Do kraja godine cete shvatiti... Partizan sampion

  • Carpe Diem

    2. decembar 2023 | 18:14

    “Високи стручњак! само се узбудјава”!🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA