≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čitava ekipa Monaka se žali na sudije posle meča s Partizanom: "Sramota! Evroliga treba da ispita ovo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni traže da se sudije suspenduju

  • 90
KK Partizan - KK Monako Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana su slavili protiv Monaka sa 89:85 u meču 12. kola Evrolige u Beogradskoj areni i to posle produžetka, dok je utakmica sama po sebi bila dosta napeta i stvarno je navijačima dala pravu dozu uživanja, pogotovo nakon trijumfa crno-belih.

Meč je obilovao lepim potezima, neverovantim partijama pojedinih igrača, kao i sa dve lude trojke Majka Džejmsa na samom kraju regularnog dela, koje su i odvele utakmicu u produžetke.

Ipak, nakon meča, košarkaši Monaka nisu baš bili zadovoljni rezultatom, ali ni, kako oni smatraju, sudijama koje su prema njihovim rečima poklonile pobedu Partizanu.

To je prvi izjavio Donatas Motiejunas, centar Monaka, koji je odmah nakon utakmice rekao da je sve što se dogodilo velika sramota.

- Šta da kažem, sve je rečeno. Ne znam, ovo je sramota za Evroligu. Ono što se dešava sada je sramota za Evroligu. Nikada u svojoj karijeri nisam pričao o sudijama i lošim odlukama. Ali, ovde su bile jedna za drugom. Znate... Imali smo utakmicu kod kuće i bila je slična situacija, prijavili smo osam situacija. Zanima me kakav će izveštaj sada biti. Ovo je sramota za takmičenje - rekao je Litvanac, dok su se potom oglasili i njegovi saigrači.

Prvi na redu je bio Džon Braun, krilni centar, koji je takođe apostrofirao jednu odluku na kraju meča, kada Partizanu nije bilo dosuđeno osam sekundi na svojoj polovini.

Džon Braun, Monako Printskrin: Instagram / jb_iii00

A odmah zatim, oglasili su se i mnogi drugi igrači.

Džaron Blosomgejm je kratko napisao.

- Nešto se mora učiniti, sramotno.

Onda i Alfa Dialo.

- Ne možete pobediti pet protiv osam.

Tu su bili i Džordan Lojd i Met Strazel, a još jednom se oglasio i Džon Braun.

Ovo je i drugi put da se neko žali na sudije, pošto je nakon meča sa Partizanom isto uradio i Dimitris Janakopulos, vlasnik Panatinaikosa, ekipa koja je takođe pretrpela poraz od crno-belih u Beogradskoj areni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikša

    6. decembar 2023 | 09:04

    Iz kola u kolo se žale protiv njih!? Imaju dobru taktiku na svaki faul oni se bune kod sudija, to je od kad je Rumeni došao, stvaranje pritiska na sudije.. Onda tu je naravno i on da mu "objasne" svaki faul i naravno da ljudi u jednom trenutku prestanu da sviraju očigledne stvari

  • Aca

    6. decembar 2023 | 09:10

    A nežale se na 6 faula u napadu koji su sramno svirani Partizanu.U istoriji E.L. to se nije desilo.

  • Pantela

    6. decembar 2023 | 08:59

    Zauvek ces biti samo mali partizan(igokea).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA