Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlade Đurović o povratku Partizana protiv Olimpije Milano: "Ništa mi nije bilo jasno! Ali nije ovo dovoljno"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati stručnjak komentarisao je okršaj crno-belih u Evroligi

  • 9
Vlade Đurović Printskrin: Youtube/RTS Oko - Zvanični kanal

Košarkaši Partizana pobedili su u četvrtak ekipu Olimpije Milano u utakmici 13. kola Evrolige na domaćem parketu posle neverovatnog preokreta u trećoj i četvrtoj četvrtini - 82:69.

Crno-beli su u jednom momentu gubili rezultatom 45:60, ali su do kraja meča dopustili rivalu svega devet poena, a postigli čak 37 i samim tim stigli do preokreta vrednog trijumfa.

To je komentarisao i srpski košarkaški stručnjak, Vlade Đurović na TV Arena Sport, koji je istakao da je prestao da gleda meč kada je bilo -15 i da kada je ponovo stigao da se vrati za mali ekran, nije mogao da shvati kako je došlo do preokreta.

- Prošle godine su tukli Partizan i Zvezdu, a sad su opet Zvezdu i vodili su 15 razlike protiv Partizana. Publika je nosila Partizan i ja na kraju ovo ne mogu da objasnim. Gledao sam kod prijatelja, do 15 razlike za Milano i otišao sam. Kad sam došao kući, osam razlike za Partizan. Ništa mi nije bilo jasno!

Dodaje da Partizan sada mora da potvrdi dobru seriju na gostovanjima u Kaunasu, Valensiji i Madridu.

- Nije mi jasno kako je neko napravio seriju 31:4. Hajde napravi to protiv Albe, Derbija ili Mornara... Ni tada nije lako. Svaka čast kako su to napravili. U izvanrednoj su poziciji da dobro nastave. Ali Partizan mora da napravi brejk, nije ovo dovoljno, ima puno timova sa sedam pobeda i moraju da naprave brejk. Apostrofirao bih i povredu Avramovića, to je loše za Partizan, možda i za reprezentaciju, a naročito za njega. Ovo je trebalo da bude njegova sezona, povređivao se i vraćao i na kraju ovakav lom noge je užas - dodao je Đurović.

(Telegraf.rs)

Video: Boriša Simanić prvi put posle Mundobasketa o povredi, oporavku, Zvezdi i nastupima za Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    10. decembar 2023 | 23:51

    Mozemo da zamislimo kakvu je"facu slozio"kad video +8 za Partizan,brze bolje si pozurio kuci da"napises referat"protiv Partizana kako je izgubio utakmicu,kako je sezona prolala,pozoves Obradovica da ponudis strucnu pomoc...samo vi"sateliti"nastavite da nas vredjate,mi cemo gledati sebe i interes naseg Partizana bez da vas vredjamo i solimo pamet

  • Kiki

    11. decembar 2023 | 07:41

    Ti se obradovao da gubi Partizan,i krenuo kući sav radostan.. KAD ONO....

  • nibrS

    11. decembar 2023 | 07:37

    Poput ostalih stručnjaka iz predgrađa pod hitno prestaneš da gledaš i komentarišeš Partizan kao i da savjetuješ Žoca i sve će ti se samo reći...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA