Vreme čitanja: oko 1 min.

Čović o pojačanjima: "Radi se na korekcijama tima, što se tiče Evansa..."

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije želeo previše da otkriva, ali na pojačanjima se radi

  • 9
Nebojša Čović Foto: Printscreen/TV Prva

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je na TV Prva u emisiji "Jutro", pa je iskoristio priliku da komentariše priče o potencijalnim pojačanjima.

Čović je rekao kako se radi na dovođenju igrača, ali nije želeo da otkrije ništa detaljnije. A onda se dotakao i Kinana Evansa, pa je ostao misteriozan.

- Radi se na nekim pojačanjima i korekcijama tima, to radi stručni štab. Videćemo kada ljudi budu imali konkretne rezultate i onda ćemo obavestiti javnost. Ja mislim da ovo jeste jedan od najboljih timova koje smo imali, ali tim nikada nije toliko dobar da je najbolji, a da nema razloga za korekcije. Vreme jednostavno pokaže u kom delu trebaju one da se naprave. Naravno, malo su i povrede uticale na to, a uzrok povreda je i ovakva dinamika takmičenja. Što se tiče Evansa, nemam pojma ko se interesuje i šta se interesuje. Informacija kako bi se kliktalo, jel? - rekao je Čović.

Potom ga je voditelj upitao da li to znači da Zvezda ne razmišlja o potipisivanju Evansa, na šta je on odgovorio: - Nisam to rekao.

(Telegraf.rs)

Video: "Predsednik, menadžment i mi treneri radimo najbolje za tim": Sferopulos o pojačanjima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dkgi

    16. decembar 2023 | 11:58

    Covek ili pijan dolazi u emisije ili shvata da nasem narodu mozes reci sta hoces i da isti ne konta, kaze za Evansa informacije da bi se kliktalo, posle na pitajlnje o interesovanju za njega kaze da nije rekao da nije zainteresovan. Odmah pravi mogucu ogradu ako ovaj slucajno zavrsi u Partizanu da kaze da se nije interesovao. I kako su informacije da bi se kliktalo ako interesovanje postoji, znaci novinari su ili, pogodili, dosli do informacija ili sta vec...

  • Milan

    16. decembar 2023 | 12:24

    Pa vidis isto na pocetku kaze da nije ni znao, a kamo li gledao, da je ostoja juce gostovao pa je na kraju reko nisam gledao al sam cuo sta je pricao i sve isprokomentarisao ma svaku recenicu koju je ovaj juce izgovorio. Sad ajde ti njega razumi sta prica dal je znao il nije znao da zna a u stvari ne zna da zna sta je znao pa ispada da ipak nije znao sto je mislio da zna a u stvari ne zna 😂😂😂

  • Mane

    16. decembar 2023 | 14:40

    Arogantan tip i potpuno nezanimljiv. Nikada ništa nema konkretno i pametno da kaže a da kuka i da se žali to može uvek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA