≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čista ljubav: Kakav doček za Fakunda Kampaca! Mali navijač Zvezde ga zagrlio, ponavljao mu koliko ga voli

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od kluba je Faku dobio i nešto po čemu će pamtiti svoj povratak u Beograd

  • 11
Fakundo Kampaco Foto: KK Crvena zvezda - X - Printscreen

Kakvu je radost i magiju donosio Fakundo Kampaco do pre samo nekoliko meseci navijačima Crvene zvezde. A ovog 19. decembra ponovo će se naći preko puta njih u dresu Reala, u utakmici 15. kola Evrolige. Međutim, pristalice crveno-belih ga nisu zaboravile...

Ni najmanje! Neverovatan doček je imao Kampaco onog momenta kada je kročio na parket Arene za zagrevanje. Prvo ga je jako srdačno pozdravio Luka Mitrović pri izasku tunela, a onda su ga sačekali i mališani.

Baš pored tunela se nalazo jedan mladi navijač Zvezde, koji je nosio fotografiju Kampaca na koju je želeo da mu se Argentinac potpiše, a onda kada je prišao - desila se čista ljubav.

Prvo ga je Kampaco duboko zagrlio, a mališan mu se bacio na rame, posle čega mu je nekoliko puta rekao kako ga mnogo voli i da mu je on omiljeni igrač zauvek.

Klub mu je dodelio figuru sa njegovim likom, kao i par drugih poklona, a svi su se zajedno fotografisali na centru terena.

Tu su ponovo i argentinske zastave i mnogo čega drugog... Nema šta, Kampaco je ostao u srcu svih navijača Zvezde zauvek.

(Telegraf.rs)

Video: Kampaco kratko i jasno posle pobede nad Partizanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA