≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Reala hvalio Partizan, pa otkrio plan za Pantera: "Oni su tim za Fajnal for, njega ne možete da čuvate"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čus Mateo ceni crno-bele

  • 0
Čus Mateo Printscreen: Youtube/Real Madrid Baloncesto

Partizan je seriju pobeda u Evroligi završio u Madridu. Košarkaši Reala nisu dozvolili iznenađenje i ubedljivo su na svom terenu slavili protiv crno-belih 91:75 u meču 16. kola Evrolige.

Posle meča, trener Real Madrida Čus Mateo je analizirao pobedu sovg tima.

- Danas smo igrali dobro protiv dobrog tima, u budućnosti ćemo sigurno igrati još utakmica protiv njih. Večeras je bilo ovako. Važno je za nas što smo ostali koncentrisani. Uživamo večeras, a sutra mislimo na narednu utakmicu u raspored.

- Bio je kompletan meč od početka. Vrlo fokusiran, Znali smo šta su naše prednosti. Odigrali smo pametno i malo po malo uvećavali prednost. Ovo je timska pobeda.

Potom, Mateo je posebno pohvalio Partizan.

- Oni su dobra ekipa i imaju šansu za plej-of, a verovatno i za Fajnal for. To je tim koji zna da koristi svoje prednosti na najbolji način. Popunjeni su na sim pozicijama, pogađaju za dva, za tri, a došli su ovde posle pet pobeda u nizu.

- Igrali smo organizovano u odbrani i fokusirano u napadu. Kontorlisali smo skok kako je potrebno, a dodavali smo dobro. - Istakao je Mateo.

Usledila su pitanja novinara. Mateo je upitan za plan koji je imao kada je reč o odbrani na kapitenu crno-belih Kevinu Panteru.

- Pa, plan je bio da ga luvaju jedan ili dvojica odbrambenih igrača. Kevin Pante rnije bio na svom nivou. Kada igra onako kako zna, ne možete da ga čuvate Videli se to prošle godine. Danas je Serhio na njemu igrao dobru odbranu, a svi su na njega braćali pažnju. Timska odbrana nam pomaže da budemo bolji.

(Telegraf.rs)

Video: Partizan u problemu: Ovako se povredio Ognjen Jaramaz

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA