≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jaramaz ovim potezom izmamio osmehe navijača na kraju utakmice sa Realom

E. S.
S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dodavši sudiji loptu igrač Partizana je uspeo da nasmeje mnoge gledaoce

  • 4
Ognjen Jaramaz Foto: Printskrin / Twitter

U porazu Partizana od Real Madrida u Evroligi Ognjen Jaramaz je uradio jedan nesvakidašnji potez, pošto je pomešao saigrača sa sudijom, pa izbacio loptu u aut.

Ubedljiv poraz pretrpela je beogradska ekipa u 16. kolu od "kraljevskog kluba" nakon uzastopnih pet pobeda u najelitnijem evropskom takmičenju. Iza nas se nalazi utakmica koja je bila veliko razočarenje Obradovićevih igrača, s obzirom da je u jednom periodu utakmice razlika dostigla čak 28 poena za Real. Madriđani su bili zasluženo bolji, ali su srpski igrači imali vrlo zapaženu ulogu.

Jaramaz je bio jedan od tih koji su imali više prostora da pokažu čime raspolažu u ovom kolu. Uspeo je da izmami velikom broju navijača osmehe na lica, kada je u četvrtoj deonici meča pomešao sopstvenog saigrača sa sudijom, oko koga se nijedan igrač na terenu nije nalazio u tom momentu kada je srpski košarkaš uputio pas na tu stranu terena.

Čini se da je plej Partizana već neko vreme van forme i potrebna mu je dodatna doza samopouzdanja kako bi prevazišao određenu barijeru.

Pogledajte komični klip kada Jaramaz dobacuje loptu sudiji:

Podsećamo da su obe beogradske ekipe završile 16. rundu Evrolige i trenutno su pri skorovima od 9-7 (Partizan) i 6-10 (Crvena zvezda). Ishodi današnjih duela će konačno odrediti kako će timovi biti rangirani nakon runde.

Standings provided by Sofascore
(Telegraf.rs/N.M.)

Video: Košarkaši odradili trening u Berlinu, Jaramaz zadovoljan halom i uslovima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA