Vreme čitanja: oko 1 min.

Ataman otkrio da li će Lesor igrati protiv Zvezde: "Osetio je nelagodnost, trenutno sumnja, ovo su procenti"

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Panatinaikosa ipak veruje da će moći da računa na svog centra

  • 0
Matijas Lesor Foto: BEAUTIFUL SPORTS/Carabelli / imago sportfotodienst / Profimedia

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman, poručio je da je Crvena zvezda nezgodan tim protiv kojeg nije lako igrati, pred dolazak crveno-belih u OAKA arenu u 17. kolu Evrolige.

Posebno je turski stručnjak apostrofirao Miloša Teodosića i Nemanju Nedovića, ali i Mitrovića i Hangu.

- Crvena zvezda je dobar tim sa iskusnim strelcima. Prošle nedelje su postigli 98 poena protiv Makabija. Ako je Miloš Teodosić u dobroj formi, teško ga je zaustaviti. Isto je i sa Nedovićem, a tu su i Mitrović i Adam Hanga, koji su opasni igrači. Zato moramo da budemo oprezni, prošle nedelje smo ostvarili dve velike pobede u gostima. Želimo da tako nastavimo, veoma je važno da pobedimo kod kuće. 

Nada se Ataman nastavku niza svoje ekipe.

- Imamo tri uzastopne pobede u gostima. Naravno, sada mogu da kažem da smo na dobrom putu. Ali da ste me pitali pre dve nedelje kada smo izgubili tri utakmice zaredom, rekao bih vam da smo krenuli pogrešnim putem. Ovo je košarka. Imamo dobru motivaciju, imamo zamah, svaki meč u Evroligi je važan i naši navijači su veliki saveznik. Nadam se da će tako biti i sutra - rekao je Ataman, koji se osvrnuo na situaciju oko povrede Matijasa Lesora.

- Usred današnjeg treninga ponovo je osetio nelagodnost, tako da medicinski tim radi na njemu, nadam se da će igrati, trenutno sumnja, ali mislim da je 80 odsto šanse da će igrati - zaključio je Ergin Ataman.

(Telegraf.rs)

Video: Lesor poručio Panteru da ga mrzi! Kapiten Partizana davao izjavu, kada je naišao bivši saigrač

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA