≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepa srpska odbojkašica u dresu Panatinaikosa gledala meč protiv Zvezde

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica je zbog Vildoze pomenila boje

  • 8
Milica Tasić Printskrin: Instagram/milicatasic12

Iako je poznato da navija za Crvenu zvezdu, lepa srpska odbojkašica Milica Tasić ipak je u dresu Panatinaikosa pratila duel pomenutih ekipa u 17. kolu Evrolige!

Razlog za to svakako je Luka Vildoza, plejmejker Zelenih i njen dečko koji je prošle sezone igrao za crveno-bele, a sama Milica se putem Instagrama oglasila i pohvalila jedan njegov poen - uz zeleno srce.

Milica je sedam godina igrala odbojku za Zvezdu, u proleće 2022. je "uhvaćena" na tribinama finalne serije ABA lige kako bodri crveno-bele protiv Partizana, dok je sa Vildozom stupila u vezu ove godine.

Što se tiče same utakmice, PAO je bez problema dobio rezultatom 82:65, uz napomenu da je Vildozan meč završio sa samo dva ubačena poena. Upravo ona koje je Milica objavila na svom "storiju."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    29. decembar 2023 | 13:50

    Naše žene...prodaju olako veru za večeru, samo im je bitno da nije Srbin i misle da su uspele u životu. Nosi dres kluba koji je bratski sa Dinamom iz Zagreba, i još je ponosna, i to protiv svog srpskog kluba. Dno dna.

  • Aca

    29. decembar 2023 | 11:54

    To samo kod nas trce za strancima, Tajlandu, Kolumbiji i slicno. Ostali uvek biraju svoje pa i najgore, ispred stranog najboljeg. Najgori stranac dodje u Srbiju i odmah se ozeni, jer kod sebe ne moze.

  • Rade

    29. decembar 2023 | 17:51

    Veru za večeru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA