≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bruno nije ni na 50 odsto mogućnosti, verujte": Aco Petrović ponovo nahvalio košarkaša Partizana

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petrović i Kaboklo se odlično poznaju

  • 1
Aco Petrović Printscreen: Youtube/ABA Liga j.t.d.

Proslavljeni stručnjak Aco Petrović bio je gost u potkastu ABA lige i tom prilikom govorio je o brojnim kosarkaskim temama, a dotakao se i košarkaša Partizana Bruna Kabokla.

Nekadašnji selektor Brazila imao je prilike da se lično uveri u kvalitete centra crno-belih tokom rada u reprezentaciji, pa je, i pre dolaska Kabokla, istakao da je reč o "paklenom igraču".

Sada je i pojasnio svoje reči.

- Kad vidiš kako brani pik, pa kako postavlja blokove Doužeru i Panteru, pa protivnički centar ne uspeva da postavi odbranu na lopti tako brzo. I još ga zaboraviš dva-tri puta na šutu na tri poena...-rekao je Petrović i dodao:

- Došlo je do razgovora, pitali su me, ja sam rekao samo dve rečenice. Najvažnije je da se iskontroliše i da se sa njim mora raditi 24 sata dnevno. On zahteva negu i brigu.

Petrović je podsetio da je nedavno Kaboklo došao u Zagreb kako bi video Petrovića, ali su se mimoišli:

- Srećan je i zadovoljan u Beogradu, a na slobodan dan je došao u Zagreb u Draženov dom u nadi da će mene pronaći. Ja tog dana ipak nisam bio tamo. Prekinuo je bio sve odnose sa Košarkaškim savezom Brazila, a ja sam leteo u SAD da bih ga odobrovoljio da igra. I uspeli smo u tome i imamo dobar odonos. Verujte, ovo što navijači Partizana vide, to nije ni 50 odsto koliko može Kaboklo - samouvereno je kazao Petrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    30. decembar 2023 | 15:15

    U avgustu smo mi laici navijaci govorili da nam je potreban centar i plej u medjuvremenu se douzer iskristalisao ali kaminski nije i dalje su trebali centar i bek i onda tvrdoglavost je popustila i doveden je kaboklo i dalje smit .videli se da kaminski tristan i koprivica nemogu da odgovore aba ligi kamoli evropi a jaramaz andjusic ponitka i povredjeni avramovic nemogu da dobace u evropi i onda stupa kaboklo i pokazuje kako treba a smit je tek dosao .sportski sektor je tu zakazao a obradovic tvrdoglavo negirao da mu trebaju igraci ipak se ispostavilo sto su navijaci videli jos u avgustu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA