Vreme čitanja: oko 1 min.

Evroliga objavila rezultate istraživanja: Partizan glavni favorit za F4, Žoc i Teo oduševili čelnike klubova

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski timovi su u fokusu evroligaša

  • 9
Željko Obradović Marko Metlas

Evroliga je objavila rezultate istraživanja koje redovno sprovodi na polovini sezone, a u kojem su učestvovali Generalni menadžeri timova. Istraživanje se tiče najboljih pojedinaca, kao i timova, u različitim kategorijama, a rezultati koji su objavljeni su više nego zanimljivi. 

Naime, kada je reč o kandidatima za titulu najkorisnijeg igrača sezone, Fakundo Kampaco je prvi favorit sa 55.6odsto glasova, dok je Majk Džejms na drugom mestu sa 22.2 odsto. Kada je reč o trenerima, Željko Obradović je dobio 33.3 odsto glasova, Luka Banki je drugi sa 27.8, a trener šampiona Evrope, Real Madrida Čus Mateo je treći sa 27.8 odsto.

Ono što je zanimljivo, među četiri kandidata, po glasovima čelnika klubova, za Fajnal for je Partizan sa 44.4 odsto glasova. Takođe, crno-beli su odabrani ao drugi najnezgodniji protivnik, uz Real Madrid.

Svoje mesto među najboljima našao je i Miloš Teodosić. Naime, plejmejker Crvene zvezde je izglasan kao drugi asistend lige sa 27.8 odsto glasova. Na prvom mestu je Fakundo Kampaco sa 61.1 odsto.

Rezultate istraživanja pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nejasno

    9. januar 2024 | 15:41

    Stvarno mi nije jasno zasto se toliko gura I favorizuje partizan. Pored svih ekipa partizan je Tek 10i izgubio ove sezone utakmice I utakmice a opet neki favorit za f4 (to I da razumemo) Al zeljko za najboljeg trenera?? Na osnovu cega? Nit ima neku igru pa da kazes nit je izbacilo nekog mladog talentovanog igraca... Skroz Sam zbunjen

  • Pp

    9. januar 2024 | 18:34

    Sa Bodirogom i njegovim sudijama i ovakvom sudijskom pljačkom bili bi apsolutni favoriti i za NBA titulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA