Loše vesti za Zvezdu: Poznato stanje Nedovića, Teodosića i Tobija posle povreda, Nemanju čeka pauza!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 16

Nije dobro...

Košarkaši Crvene zvezde su upisali pobedu u Italiji protiv Olimpije iz Milana sa 76:62, međutim, ova pobeda ima i svoje posledice, jer su se povredila čak tri igrača - Nemanja Nedović, Majk Tobi i Miloš Teodosić.

Naime, klub se oglasio povodom ovih povreda i izdali su saopštenje koje se tiče stanja ovih košarkaša, a najgore je prošao Nedović, koji će morati na pauzu od mesec dana.

Saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je prvotimac Nemanja Nedović doživeo parcijalnu rupturu kosog mišića trbušnog zida zbog koje će naš igrač odsustvovati 4 nedelje sa parketa. Miloš Teodosić tokom utakmice u Milanu blago je istegao zadnju ložu, na sreću, u pitanju je povreda lakše prirode, pa će se Miloš brzo vratiti u trenažni proces i na teren. Majk Tobi koji je u Milanu tokom utakmice doživeo nezgodan pad na leđa, tokom popodneva obaviće pregled magnetnom rezonancom, o čijem ishodu će klub blagovremeno informisati javnost.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    12. januar 2024 | 14:44

    Covicu moras reagovati, zovi Miska pod hitno

  • Lucifer

    12. januar 2024 | 14:09

    Trebaju nam pojačanja ..

  • BOBA

    12. januar 2024 | 16:13

    Čitam komentare grobara,ljudska glupost nema granica,išao igrač na ulaz,Hajns ga faulurao a sudije ćute,sviraju protiv Zvezde godinama,ozbiljno ludilo mozga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA